Cube 4 LR

AquaviaLuxe spa's

Ongekende ontspanning

Aquavia is de grootste fabrikant van spa´s en massagebaden van Europa, met 30 jaar ervaring. Aquavia zet in op gecentraliseerde productie in onze enige fabriek in de buurt van Barcelona, waaruit elk jaar duizenden spa´s en massagebaden op de meest veeleisende markten over de hele wereld komen. Totale kwaliteit, uiterst modern design en innovatie in dienst van de gebruiker maken het verschil van onze exclusieve producten.

In ons assortiment voeren wij luxe whirlpool baden die zorgvuldig met de hand vervaardigd zijn met behulp van hoogwaardige componenten. Deze luxe whirlpool baden van Aquavia zijn leverbaar met de nieuwste functies en innovaties.

Whirlpoolbaden

Gun uzelf de luxe die u verdient

Naast de whirlpoolbaden van Coast Spas hebben wij ook de luxe whirlpoolbaden van Aquavia in ons assortiment.

Aquavia is de grootste fabrikant van spa´s en massagebaden van Europa, met 30 jaar ervaring. Totale kwaliteit, uiterst modern design en innovatie in dienst van de gebruiker maken het verschil van onze exclusieve producten.

In ons assortiment voeren wij luxe whirlpool baden die zorgvuldig met de hand vervaardigd zijn met behulp van hoogwaardige componenten. Deze luxe whirlpool baden van Aquavia zijn leverbaar met de nieuwste functies en innovaties.

image
Spa Aqua Via Menorca 10
1 EF2202742 Instagram
Cube 3 LR
Cube 1 LR
Van Buitenen Goirle 13 LR
Van Buitenen Goirle 7 LR
Cube 4 LR
/ 7

Exclusief & kwaliteit

De spa’s van Aquavia, die uitsluitend in en vanuit Barcelona worden ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd zijn toonaangevend voor wat betreft kwaliteit, functies en technische expertise. Zij controleren alles tot op de kleinste details: een modern design, nauwkeurig geselecteerde materialen, efficiëntie en ergonomie, onnavolgbare afwerkingen en een kwaliteitscontrole in alle processen. Dit alles dient ertoe om van onze massagebaden het product met de beste kwaliteit en de beste prestaties te maken: het meest exclusieve product binnen het marktsegment.

Deze whirlpoolbaden zijn voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde technologie die geheel in dienst staat van de personen die ze gaan gebruiken. De gebruiker staat centraal bij inspanningen en de kwaliteit van het design is gebaseerd op het verbeteren van wat zichtbaar is en dat wat alleen voelbaar is. Dit, in combinatie met de maximale productieve efficiëntie op basis van LEAN-processen, maakt het tot het meest concurrerende bedrijf met een meerwaarde binnen de markt van hydromassages.