Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000

Hoe vaak moet u het water van uw zwembad verversen?

Heeft u een zwembad in uw tuin en weet u niet goed wanneer u het water moet verversen? De frequentie waarmee u water moet verversen, is afhankelijk van een aantal factoren. Wat deze factoren zijn en hoe u uw zwembad kunt onderhouden, leest in dit blog.

Hoe diep mag een zwembad zijn?

Wilt u een zwembad laten bouwen? In deze blog wordt uitgelegd waar u rekening mee kunt houden wanneer u de juiste diepte van zwembad wilt bepalen.

Is een sauna geschikt voor kinderen?

Het gebruikmaken van een sauna kent veel voordelen. Het is niet alleen erg fijn om even de warmte op te zoeken, het is ook goed voor de gezondheid en bloedsomloop. Dat het gebruik van een sauna bevorderlijk kan zijn voor de gezondheid van volwassenen, wist u misschien al. Maar geldt dit ook voor kinderen? En belangrijker; mogen kinderen überhaupt wel gebruik maken van een sauna? In dit blog kijken wij naar het gebruik van de sauna voor kinderen en de minimale leeftijd die kinderen dienen te hebben voor ze gebruik maken van een sauna.

Hoe pak je de aankleding rondom een zwembad aan?

Heeft u een zwembad in de tuin en mist u nog wat bijpassende aankleding? Of weet u niet welke opties er voor aankleding rondom het zwembad zijn? In dit blog vertellen we u over een aantal opties waar u gebruik van kunt maken, waardoor u optimaal kunt genieten van uw tuin met zwembad. Daarbij kunt u denken aan luxe meubelen zoals een loungeset, maar ook aan kleine aanpassingen zoals planten en lampen. Lees verder zodat u te weten komt waar u het best gebruik van kunt maken voor de aankleding van uw zwembad.

Ideeën voor een zwembad in de tuin

Zit je eraan te denken om een zwembad aan te laten leggen, maar heb je geen idee wat je precies wilt of wil je gewoonweg wat inspiratie op doen? Lees dan snel verder, want in dit artikel geven wij je tips, ideeën en inspiratie voor een buitenzwembad . Na het lezen van dit blog zit jij boordevol zwembad ideeën voor in de tuin.

Hoe jacuzzi onderhouden?

Het aanschaffen van een jacuzzi is een investering waar u veel plezier van zult hebben. Om zo lang mogelijk van deze aankoop te genieten is het nodig om uw jacuzzi goed te onderhouden. In dit blog geven wij u handige tips en tricks waardoor u optimaal kunt genieten van uw jacuzzi.

Zwembad winterklaar maken aan de hand van deze tips

Er zijn maar weinig mensen die het hele jaar door in een buitenzwembad zwemmen. De meesten kiezen ervoor om het zwembad af te sluiten wanneer de winter voor de deur staat. Als u besluit uw zwembroek op te bergen, neem dan de juiste maatregelen om uw zwembad winterklaar te maken. Op die manier raakt uw mooie buitenbad niet beschadigd tijdens de winter. VSB Wellness heeft dit blog met 7 tips voor het opgesteld zodat u weet hoe u uw zwembad winterklaar moet maken en wanneer u dit het beste kunt doen.

Moet een jacuzzi altijd aanstaan

Zodra men besluit om een jacuzzi te laten plaatsen, kan het gebruik en onderhoud dat bij de nieuwe jacuzzi komt kijken, vragen oproepen. “Moet een jacuzzi altijd aanstaan?” is een van de veelgestelde vragen die we de revue zien passeren, en die we in dit blog voor u beantwoorden.

Wat is de ideale sauna temperatuur?

Vraagt u zich af wat nu de ideale sauna temperatuur is, en hoe deze verschilt per type sauna? In dit blog vertellen we u hier meer over!

Waarom kiezen voor een sauna in de badkamer?

Een sauna in de badkamer plaatsen brengt vele voordelen met zich mee. We bespreken ze in dit artikel en leggen uit welke mogelijkheden er zijn om in de badkamer een sauna te plaatsen, ook wanneer u over een kleinere badkamer beschikt.

Hoe zwembad schoonhouden?

Niks is er fijner dan op een warme dag in je eigen zwembad plonsen. 35 graden, zonnetje, zwembroek aan; je ziet jezelf al helemaal in het blauwe water springen. Met de nadruk op blauwe, want je wilt niet dat je water vies is. Maar hoe houd je je eigen zwembad schoon?

Hoeveel chloor in een zwembad? (het juiste chloorlevel)

Het water schoon, ziekteverwekkervrij en sanitair houden is de sleutel om het meeste uit uw zwembad te halen. Maar deze onderneming is niet zo eenvoudig als een paar zwembadchemicaliën erin gooien. Lees snel verder hoe je dit het beste kunt onderhouden.

7 redenen waarom jij thuis een sauna moet bouwen

Dat de sauna goed is voor je gezondheid en voor ontspanning zorgt, zal voor velen wel bekend zijn, maar waarom is dat zo? In dit blog gaan we u vertellen waarom de sauna zo goed voor u is. Hierdoor zal u niet meer kunnen wachten om thuis een sauna te laten bouwen. 

Tips voor het inrichten van een ruimte met zwembad

Misschien heeft u net een zwembad laten plaatsen en vraagt u zich af waarmee u de omgeving van het zwembad kunt inrichten om hier een ideale plek van te maken. Hieronder delen wij onze ideeën voor het inrichten van een (buiten)ruimte met zwembad.

Wanneer infrarood sauna lampen vervangen?

U beschikt over een heerlijke infrarood saunacabine of overweegt om er een te laten installeren, maar u vraagt zich af of en wanneer de lampen vervangen moeten worden.

Nieuwbouw van VSB Wellness met vernieuwde showroom

Met trots presenteren wij u de nieuwbouw van VSB Wellness met vernieuwde showroom, kantoren, magazijn en productie. De nieuwbouw presenteert de kwaliteit en maatwerk waar VSB voor staat.

De voordelen van kleurentherapie in de sauna

Wellicht heeft u weleens gehoord van kleurentherapie. Het is dan ook zeker niet nieuw, zo wordt deze therapievorm al eeuwenlang gebruikt. Wetenschappers en geleerden zoals Plato, Goethe en Isaac Newton zijn jarenlang bezig geweest met de kracht van kleuren. En nu is het ook mogelijk kleurentherapie in uw sauna te ervaren. Wat kleurentherapie precies is en wat de voordelen ervan zijn bespreken wij in dit artikel.

De voordelen van aromatherapie

Regelmatig gebruik maken van een jacuzzi, stoombad of whirlpool bad is heerlijk ontspannend en ook nog eens goed voor uw gezondheid. Maar wist u dat er diverse therapieën voor in de jacuzzi zijn die het ontspannende gevoel versterken en goed effect hebben voor uw gezondheid? Zo is aromatherapie een steeds populairder wordende therapie voor in een whirlpool bad. Maar wat is aromatherapie precies, wat voor effect heeft het op uw gezondheid en hoe werkt het? Lees er alles over in ons artikel.

Weer een mooi opgeleverd project bij Bloom Wellness & Beauty.

Weer een mooi opgeleverd project bij Bloom Wellness & Beauty.
Hier hebben wij de sauna, stoomcabine, whirlpool & verschillende delen van het interieur mogen realiseren.
Wilt u alle foto`s nog eens rustig bekijken, ga naar www.tiny.cc/vsbwellness
Voor meer inspiratie & mooie projecten, volg onze Facebookpagina.

Mag ik de sauna gebruiken als ik de griep heb?

Zoals u wellicht al weet is het regelmatig gebruik maken van een sauna goed voor uw gezondheid. Zo kan het onder andere helpen bij spier- en gewrichtspijn. Maar is het ook goed om een sauna te gebruiken wanneer u een griep heeft of voelt opkomen? In dit artikel bespreken we of u gebruik moet maken van een sauna wanneer u griep heeft.

Sauna bezoeken na het sporten, wel of niet goed?

U heeft een vrij dag en besluit om goed voor uw lichaam te zorgen. Uitstekende keuze! Na een tijdje gesport te hebben komt u bezweet thuis en besluit om uw sauna in te duiken. Wat voor effect heeft dit op uw lichaam en is dit een verstandige keuze? Kort samengevat is het antwoord op deze vraag: ja. Wilt u graag meer weten wat de effecten zijn van het bezoeken van een sauna na het sporten? Lees dan snel verder!

wanneer kan ik het beste niet naar de sauna gaan?

In Finland, waar ook uiteraard de bekende Finse sauna’s vandaan komen, zeggen ze: op  het moment dat je kunt lopen naar de sauna,  dan mag je naar de sauna toe. In werkelijkheid ligt de waarheid iets genuanceerder. Wij hebben al meerdere artikelen geschreven over waarom het goed is om naar de sauna te gaan, zie waar de sauna goed voor is, maar in dit artikel ga je lezen over wanneer je niet naar de sauna kan.

Sauna bezoek voorkomt verkoudheid

De een wat vaker dan de ander, maar iedereen heeft wel eens last van verkoudheid. De oplossing is rustig uitzieken, maar u kunt wel de kans verkleinen om verkouden te worden. Benieuwd hoe? Lees dan dit artikel hoe een sauna sessie kan bijdragen aan het voorkomen van verkoudheid.

Is de sauna goed voor u

Wist u al dat een sauna naast zeer ontspannend ook zeer goed voor u is? Het gebruik van een sauna kan ervoor zorgen dat u zowel geestelijk als lichamelijk er beter voor staat. In de blog nemen wij u mee langs een viertal voordelen waarom de sauna goed voor u is.

Moet ik afkoelen na het bezoek van mijn sauna?

Een vaak vergeten onderdeel van het sauna gebruik is het afkoelen. Dit onderdeel is echter wel belangrijk voor uw maximale sauna ervaring. Wilt u hier graag meer over weten? Klik dan op dit blog om verder te lezen. 

Loop door de meest luxe brillenzaak van Nederland!

Onlangs zijn de deuren geopend van Reyer Lafeber, The Optical Society in Utrecht.
Loop door het project wat door VSB is gerealiseerd.

Ik ben zwanger, mag ik dan naar de sauna?

Als u zwanger bent kan een sauna een ware helper zijn voor het verzachten van rugklachten en zorgen voor ontspanning. Maar is dit wel verantwoordelijk? En waar moet u op letten bij het gebruik van een sauna als u zwanger bent? Wij geven u graag meer informatie over saunagebruik tijdens uw zwangerschap. Als u enige twijfel heeft of u gebruik kan maken van een sauna tijdens de zwangerschap, raadpleeg dan altijd even uw verloskundige.

Maatwerk interieur

Wilt u uw interieur aanpassen of misschien wel geheel veranderen? Dan streeft u natuurlijk naar kwaliteit die bij uw (woon)stijl past. 

Wat zijn de effecten van een sunshower?

Omdat we het als mensen steeds drukker hebben is het fijn om dingen te combineren. Niet iedereen heeft tijd om naar de zonnebank te gaan en daarvoor is een Sunshower dan een mooie oplossing; warm worden en tegelijk een kleurtje krijgen onder de douche.

Badkamermeubels op maat

VSB Wellness staat bekend als dé specialist in maatwerk wellness projecten, met onder andere sauna’s, whirlpools  en stoombaden. Maar wat u wellicht niet weet, maar wat VSB Wellness ook levert zijn maatwerk-interieuroplossingen zoals badkamersmeubels op maat.

Een wellness badkamer

Wellness-weekenden of een dagje naar de spa, iedereen geniet van deze momenten vol ontspanning. Maar ook steeds meer mensen hebben hun eigen wellness badkamer. Maar wat wordt er bedoeld met een wellness badkamer? 

De voordelen van een whirlpool

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een whirlpool. Een whirlpool staat mooi, heeft een luxe uitstraling, maar heeft vooral ook meerdere voordelen. In het vorige artikel kunt u al kort lezen wat deze verschillen zijn, maar in dit artikel zullen wij de voordelen uitgebreid aan u uitleggen.

Het verschil tussen een jacuzzi en een whirlpool bad

VSB Wellness is dé specialist wanneer het aankomt op wellness, hieronder valt dus ook de jacuzzi en het whirlpool bad. Maar wat is dan het verschil tussen een jacuzzi en een whirlpool bad? Lees het in dit artikel. 

Het verschil tussen een stoombad en sauna

Een stoombad, zoals een Turks stoombad, is een warme ruimte met een zeer hoog vochtigheidsgehalte waar water wordt opgewarmd om stoom te krijgen. Een stoombad heeft een temperatuur tussen 40 °C en 50°C en een bijzonder hoge luchtvochtigheid van ongeveer 98%. Vaak wordt er een geurende olie verstoven zodat u naast de warme prikkel van de stoom ook van een heerlijke geur kan genieten.

Voordelen van een stoombad

Vele mensen beschouwen een dagje spa de ideale plek om even helemaal tot rust tot komen. Met name het stoombad wordt vaak gezien als het ideale plekje. Een stoombad is een warme ruimte met een temperatuur tussen 40 °C en 50°C en een bijzonder hoge luchtvochtigheid van ongeveer 98%. Lees hier meer over de voordelen.

Voordelen van een eigen zwembad

Waarom hebben steeds meer mensen een eigen zwembad? We zetten een aantal voordelen voor u op een rijtje.

Een zwembad laten bouwen

Een zwembad laten bouwen is een behoorlijke investering waar u naderhand geen omkijken naar wilt hebben. Waar dient u allemaal rekening mee te houden? We informeren u hier graag over. 

Hoe gebruik ik een infrarood sauna

De infrarood sauna is een warmtestralingscabine. De infrarood warmte wordt opgewekt door speciaal hiervoor gemaakte infrarood elementen. De infrarood sauna wordt vooral gebruikt tegen spierpijn en stress.

De voordelen van een infrarood sauna

De infraroodcabine is de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. In een infraroodsauna kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen. Het zorgt voor ontspannen spieren en geeft u een heerlijk relaxend gevoel, net als in een klassieke Finse sauna. Echter zijn er wat belangrijke verschillen tussen de sauna’s. In dit artikel vertellen we u meer over de voordelen van een infrarood sauna.

Finse sauna; wat is dat eigenlijk?

“Wat is een Finse sauna?” is een vraag waar veel mensen mee zitten wanneer ze zich aan het oriënteren zijn op de diverse soorten sauna’s die beschikbaar zijn. Daarom geven wij u in dit artikel uitleg hierover. U leest meer over het ontstaan, de werking en de voordelen van een Finse sauna. Heeft u naderhand nog vragen over dit onderwerp? Wij beantwoorden ze graag voor u.

Kom jij ons team versterken?

Het gaat erg goed met wellnessbranche. Dit merken wij bij VSB Wellness natuurlijk ook. We willen voor iedereen de mooiste wellnessprojecten realiseren. Om de grote vraag aan te kunnen zijn we op zoek naar een aantal toppers om ons team te versterken.

Is een sauna gezond?

Is een sauna gezond vragen veel mensen zich af. Een saunasessie is heerlijk genieten en ontspannen, maar kan daarnaast ook een enorme boost geven aan uw gezondheid. Het heeft verschillende gezondheidsvoordelen voor een gezonder lichaam, maar ook voor uw geest. Wat zijn deze positieve effecten van een sauna? En wat zijn de fabels? Daar gaan we u meer over vertellen in dit artikel.

Strak & modern | Woonboerderij met stoomcabine | The Art of Living

'Strak en modern met de sfeer van weleer'

Aan de buitenkant is er niet veel aan de woonboerderij veranderd. Binnen is het daarentegen volledig onder handen genomen. Wij mochten hier een stoomcabine afgewerkt met mozaïek realiseren.

Jacuzzi, Whirlpool, Spa, Hot-Tub, Bubbelbad.. Wat is nou de juiste benaming?

Er zijn veel verschillende namen voor wat wij bij VSB Wellness een whirlpool noemen. Benieuwd naar de verschillen? Lees dan verder.

3D visuals van uw project

Door de vele mogelijkheden in materialen, stijlen en uitvoeringen is het soms lastig het volledige plaatje voor te stellen. Daar hebben wij de perfecte oplossing voor. Onze eigen 3D tekenaar maakt voor u een levensechte kijk in uw toekomstige realisatie. Ons gezamelijke project en uw wellness, zoals het kan worden.

Van 'modern' landhuis naar ultramoderne villa

Van modern landhuis naar ultramoderne villa met sauna en binnenzwembad van VSB Wellness. Dit project is uitgevoerd in samenwerking met o.a. Bob Manders Architects & JEE-O. Lees alles over dit project bij The Art of Living.

 Plan nu online een afspraak in om uw zwembad zomerklaar te maken.

Zoals u van ons gewend bent kunt u online aangeven wanneer uw zwembad klaar voor de zomer gemaakt dient te worden. D.m.v. een kort formulier geeft u aan welke week/weken het u schikt en welke producten de monteur voor u mee kan nemen. Vervolgens neemt onze service afdeling contact met u op betreft een datum in de week die u gekozen heeft.

Saunakaarten voor het nieuwe Beekse Bergen Resort

Wij voorzien veel vakantieparken van de beste wellness. Speciaal voor deze parken hebben wij saunakaarten ontwikkeld. Een makkelijke handleiding om de saunaganger op de 'juiste manier' kennis te laten maken met wellness.

De Sunshower Deluxe Black

De nieuwe Sunshower Deluxe Black nu verkrijgbaar!

Nieuwe collectie Coast Spas 2018!

De nieuwe collectie van Coast Spas 2018 is binnenkort verkrijgbaar bij VSB Wellness!

Een nieuwe webshop!

Momenteel werken wij hard aan een gloednieuwe webshop. We merken dat de mogelijkheden van onze huidige webshop niet toerijkend zijn naar waar we heen willen en dat deze enigzins verouderd is. Daarom was het tijd voor een frisse start met een nieuwe shop, met nieuwe producten, een nieuw uiterlijk, een nieuw logo, nieuwe acties en vooral alle producten die u nodig heeft om optimaal van uw wellness te kunnen genieten.

De eerste 2 weken van februari zullen wij bezig zijn met de transitie van de oude naar de nieuwe webshop. Het kan dus zo zijn dat u tijdelijk niets online kunt bestellen. Dit is altijd van korte duur, maar mocht u direct iets willen bestellen kan dat natuurlijk altijd telefonisch (013-504-7000) of per mail (info@vsbwellness.nl).

*Edit: Hij staat inmiddels live! Druk in het menu op webshop of klik hier om naar de shop te gaan.

Screenshot nieuwe webshop

Ben jij de Elektromonteur die we zoeken?

Voor de versterking van ons serviceteam zijn we op zoek naar een representatieve elektromonteur. Primair ben je bezig met het oplossen van storingen en het verlenen van service aan sauna’s, stoomcabines, zwembadinstallaties en whirlpools. Daarnaast wordt je ingezet als monteur voor de installatie en vervaardiging van nieuwbouw zwembaden, stoomcabines, wellnessprojecten en diverse bouwkundige projecten.

'Weekend hide away' aan de Amsterdamse grachten

Wellicht heeft u dit stijlvolle appartement al ergens voorbij zien komen.
De uitvoering en interieurbouw is volledig door ons gerealiseerd.

Geslaagde LXRY beurs

Met onze partners van InteriorMX op LXRY 2017

360 timelapse video in een hammam!

Sleep op de onderstaande video om rond te kijken in de hammam.

Zodra u plaats neemt in een hammam, dringt al na enkele minuten de warmte uw lichaam binnen. Uw vermoeide spieren ontspannen en alle zorgen vloeien van u af. U voelt zich versterkt en relaxt. Bekend is dat bij verkoudheid een hammam, al dan niet voorzien van geurstoffen als eucalyptus of mint, letterlijk een verademing voor de luchtwegen is. Lees er alles over op.

RTL Woonmagazine te gast bij een VSB project in Amsterdam!

RTL Woonmagazine was te gast bij een droomhuis aan de Amsterdamse grachten ontworpen door Remy Meijers Interieurarchitectuur. De oplettende VSB volger zal het project zeker herkennen. VSB Wellness heeft het volledige maatwerk interieur en de keuken gerealiseerd. Ook de 3 badkamers en 3 slaapkamers bestaan grotendeels uit maatwerk van onze vakmensen.

Loop door een interieurproject in Oisterwijk!

Onlangs hebben we weer een mooi interieurproject opgeleverd.
Met de 3D tour hier beneden loopt u door het huis heen.

Zwembad lamellen vervangen

Er zijn veel verschillende zwembadafdekkingen. Iedere afdekking heeft een andere levensduur afhankelijk van de situatie van het zwembad.
Op den duur merkt u dat uw afdekking gaat verkleuren en dunner/slapper wordt. Dit komt door de invloed van buitenomgeving en chemicaliën in het zwembadwater en natuurlijk de oorspronkelijke kwaliteit van uw afdekking. Dit is uit te stellen door het regelmatig reinigen van uw zeil of lamellendek maar niet onvoorkomelijk.

Wellness Hotel de Sterrenberg

Opgeleverd wellnessproject

Meer van ons zien? Volg onze socials.

www.facebook.nl/VSBWellness
www.instagram.com/vsbwellness/
www.linkedin.com/company/vsb-wellness
www.pinterest.com/vsbwellness/

www.twitter.nl/vsbwellness/

Opgeleverde wellness Apparance Etten-Leur

Sfeervolle Wellness

Zomer beloofd erg mooi te gaan worden.

Zwembaden op maat 

Nieuw opgeleverd project

Weer een mooi opgeleverd project. Een ruime stoomcabine in Noord-Afrikaanse sfeer met leuke details in de inrichting. Daarbij een Finse Kelo sauna gecombineerd met Barnwood. Het buitenzwembad van VSB maakt de wellness compleet.

Bekijk nu de VSB Wellness versie van de nieuwste Coast Spa`s brochure!

U kunt de brochure downloaden of online bekijken.
Vul het onderstaande formulier in om toegang te krijgen tot de brochure.

Win een sauna set voor hem/haar!

Binnenkort een heerlijk dagje naar de sauna of een sauna thuis?
Neem dan nu deel aan de win-actie en maak kans op een uniek sauna pakket bestaande uit een sauna-kilt voor hem/haar, twee handdoeken, scrubzout en eucalyptus opgietconcentraat!

Ultiem genieten.

De winnaar wordt 8 juni bekend gemaakt!

Opgeleverd project

Mooi uitgevoerd project waarbij de gekozen materialen een eenheid vormen, waardoor een een heerlijke en ontspannende sfeer ontstaat. Hierdoor is een fijne beleving van de wellness gegarandeerd.

 

Een zeer geslaagd wellness project

Hier wederom een prachtig voorbeeld van een geïntegreerde wellness in de badkamer. Deze badkamer is voorzien van een sauna-en stoomcabine. De kleurstelling van de tegels, het gebruik van materialen en de doorloop van het moderne "houten" vloergedeelte over de breedte vormen een mooi geheel. De perfecte manier om de dag frist te starten of ontspannen af te sluiten.

        

 

 

VSB Wellness 20 jaar dealer van Coast Spa whirlpools

Bij de International Dealer Meeting in Canada heeft VSB Wellness weer 2 Coast Spas Awards mogen ontvangen. 

Een waterval in een sportschool!

Onlangs hebben we een mooie uitdaging om handen gekregen: Een waterval bij Gustav Gym in Amsterdam!
Bij binnenkomst kijk je recht op de 'watervalwand' die achter de balie geplaatst is. Dit zorgt ervoor dat de high-end sportschool de luxe uitstraling heeft die het verdient.

Zo zorgt u ervoor dat uw whirlpool er goed uit blijft zien!
U als (toekomstige) whirlpoolbad eigenaar wilt natuurlijk graag weten hoe u ervoor zorgt dat uw spa er tip-top in orde uit blijft zien.
Daarom hebben we voor u de:

Whirlpool onderhoud tips

De volgende punten vindt u in de infographic:

Oplevering interieurproject

VSB Wellness heeft onlangs een interieur project bij Reyer Eyecare en Lafeber Eyefashion in Amersfoort opgeleverd.

 

VSB Wellness at Master of LXRY Amsterdam

Luxury beurs van 8-12 december RAI Amsterdam

Opgeleverd project

Onlangs leverde VSB Wellness een mooi zwembad op inclusief een buitenwhirlpool van Coast Spa. Een geslaagd project waarbij het zwembad goed is ingepast in de beschikbare ruimte van de tuin, en een overzichtelijk geheel is ontstaan.

Plan nu ook online een afspraak in om uw zwembad winterklaar te maken.

Om het u makkelijker te maken kunt u sinds dit jaar ook online aangeven wanneer uw zwembad klaar voor de winter gemaakt dient te worden. D.m.v. een kort formulier geeft u aan welke week/weken het u schikt. Vervolgens neemt onze service afdeling contact met u op betreft een datum in de week die u gekozen hebt.

Hier gaat u naar het formulier.

Onze wellness bij RTL Woonmagazine

Onlangs was RTL te gast bij een prachtige villa in Wassenaar.
De volledige benedenverdieping is door VSB Wellness gerealiseerd.
Deze bestaat uit een zwembad, sauna, infraroodcabine én stoom-douche combinatie.

Vacature: Allround monteur

Allround Servicemonteur Wellness

Vacature: Coördinator Klantenservice & Onderhoud

Coördinator Klantenservice & Onderhoud

VONDOM aanbieding

De Vondom Design Surf Chair (White).
U hebt dit model wellicht al ooit op onze socials of in de showroom gezien.

Normaal €650,-
Vanaf nu t/m juli verkrijgbaar met hoge kortingen.

Ja, ik wil design met korting!

 

MEER FOTO`S

 

Heerlijk thuis genieten in een sauna.

Bekijk uw sauna in 3D

Als toonaangevende wellnessbouwer zijn wij continu op zoek naar vernieuwing, ook op het gebied 'beleving'.

U wilt een sauna, of een van onze andere wellness producten aanschaffen maar ziet het geheel nog niet helemaal voor u, waardoor u twijfelt of u de juiste keuzes hebt gemaakt qua materiaal en invulling. Om u een goed beeld te geven van wat wij voor u gaan realiseren kunnen wij u een 3D ontwerp laten zien van uw sauna!
Hieronder ziet u een voorbeeld van de 'preview' die u kunt verwachten wanneer u een sauna, infraroodcabine of zoals in dit geval een stoombad laat ontwerpen door VSB Wellness. Sleep over de afbeelding of hem van meerdere aanzichten te bekijken.

Grafische weergave van wellness ontwerp

De projecten van VSB Wellness worden ondersteund door een grafische
weergave. Op deze manier krijgt de klant een betere "Look and Feel" dan van een puur technisch ontwerp.Grafische weergave van wellness ontwerp

Mooie interieuropdracht voor VSB Wellness

VSB Wellness verzorgt het interieur van het Merba Oosterhout B.V. kantorencomplex.

Loop binnen bij Wellness Instituut Elise

Wandel door weer een afgeleverd project heen.
Dit maal Wellness Instituut Elise in het Vlaamse Herentals.

Loop binnen bij Hotel De Draak

VSB verzorgde een totale wellness ruimte bij het oudste hotel van Nederland:

Hotel De Draak in Bergen op Zoom.
Loop rond en zie het resultaat.

MicroSilk

Onlangs heeft VSB een MicroSilk geplaatst bij een particulier.
Lees hier hoe de MicroSilk bij deze mensen al na 1 week aanzienlijke resultaat oplevert:

De top 10 meest bijzondere sauna`s

Hier ziet u een aantal foto`s van wat volgens Wellnesscentrum Nederland de 10 meest bijzondere sauna`s ter wereld zijn.

Gerealiseerd interieurbouw project

VSB Interieur

Kortingsactie Infinity Edge Swimspa

Ervaar de ideale combinatie tussen sport en ontspanning.

Wellness van Strandhotel Golfzang Egmond aan Zee

Een zakelijk wellness project opgeleverd.

Particulier zwembad opgeleverd

Particulier zwembad opgeleverd

Vacature Projectleider -  werkvoorbereiding

(Stage) Commercieel adviseur Wellness

 

Heerlijk zwemweer

Voor buiten-en binnenzwembaden bent u bij VSB Wellness op het juiste adres

Opgeleverd particulier wellnessproject

Een uitgebreid particulier wellness project opgeleverd.

Swimspa Infinity

De unieke Swimspa Infinity van Coast Spa kunt u in onze showroom komen bekijken. Kom gezellig langs en  een van onze adviseurs zal u alle mogelijkheden van deze grote whirlpool tonen. De koffie is bijna klaar op ons adres Sprenkeleind 16 in Diessen, u bent van harte welkom.

Ja, het is weer zwemweer!

Gelukkig, het kwik stijgt naar hoogtepunten en de zon laat zich zien! De hoogste tijd om de tuin en het zwembad weer zomerklaar te maken! Nog geen zwembad? Informeer eens naar de talloze mogelijkheden.

VSB Wellness lanceert nieuwe website!

Met trots presenteert VSB Wellness de nieuwe website. De huidige website heeft een complete re-design ondergaan om de klant beter inhoudelijk tegemoet te komen maar ook zeker veel meer visueel te prikkelen. Laat ons weten wat je van het nieuwe design vindt!

 

Neem een kijkje op de volgende categorieën pagina's

Sauma bouwen 

Infrarood

Zwembad

Stoombad

Whirlpool

 

VSB Wellness realiseert buitensauna's bij Efteling Bosrijk

VSB Wellness heeft mooie buitensauna's geproduceerd en gemonteerd bij Efteling Bosrijk. In Efteling Bosrijk ervaar je ontspannen meerdere dagen Efteling, en kun je comfortabel en relaxed nagenieten in je hotelkamer, appartement of huisje.  Je kan nu zelfs lekker ontspannen in een mooie sauna bij het huisje. 

Sauna houdt het hart gezond!

Mannen van middelbare leeftijd die regelmatig naar de sauna gaan, hebben minder kans om te sterven aan de gevolgen van hart- en vaatziekten. Uit Fins onderzoek blijkt dat mannen die 2 tot 3 keer per week naar de sauna gingen, 22% minder risico te lopen op een hartaanval dan mannen die eenmaal per week de sauna bezochten.    

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven