Villa Oisterwijk LR

Zwembad in de tuinMaatwerk buitenbad

Zwembad in uw tuin?

Ziet u uzelf al liggen in of naast uw eigen zwembad in de tuin? Met een door VSB Wellness aangelegd bouwkundig zwembad bent u niet langer aangewezen op opblaaszwembadjes of op het bezoek aan publieke zwembaden voor wat verkoeling. 

In plaats daarvan geniet u van de luxe van een bouwkundig zwembad in eigen tuin. Een zwembad in de tuin staat gelijk aan vele jaren zwemplezier; het geeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor of na werk nog een verfrissende duik te nemen, of zelfs de kinderen zwemles te laten nemen in uw eigen tuin! Bovendien is een barbecue of tuinfeestje helemaal compleet als uw gasten ook een verfrissende duik kunnen nemen in het zwembad in de tuin. 

Bouwkundig * Maatwerk * Buitenbad * 
Knops Tuindesign Vermeer Architecten Villatuin 20 1
VSB Blaricum outdoor pool LR
148 A5070
148 A9278 LR FB
VSB Wellness Rockanje 20220922 172 1920px breed zonder logo
Reppel dordrecht 14
VSB WELLNESS MOERGESTEL 20210813 193
Reppel dordrecht 2
148 A5392 Edit
Knops Tuindesign Vermeer Architecten Villatuin 12
/ 10

Mogelijkheden

Een zwembad geeft een nieuwe dimensie aan uw tuin. Ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn door hieronder meer te lezen, of laat ons meedenken over uw mogelijkheden voor een zwembad in de tuin door vrijblijvend contact op te nemen.

Genieten van ontspannen lichaamsbeweging in een opmaatgemaakt zwembad in de tuin is een heerlijke aanvulling op de wellnessfaciliteiten bij u thuis. VSB Wellness is specialist in maatwerk zwembaden bouwen. Daarnaast behoren ook sauna’s en overige wellness oplossingen tot onze specialiteiten. Bij de realisatie van een zwembad in de tuin werken wij samen met een vaste kring van adviseurs en specialisten. Wilt u een rond of rechthoekig zwembad in de tuin of een combinatie daarvan? Met betegeling, een mozaïeken vloer of whirlpool ingebouwd? Laat ons uw wensen weten! Een zwembad in de tuin aanleggen vergt een goede voorbereiding. Onze adviseur ontwerpt graag uw ideale zwembad, voor binnen of buiten.

Wat zijn de mogelijkheden, waar moet u vooraf aan denken en heeft u een vergunning nodig? Kijk hieronder om te zien of het antwoord op uw vraag er tussen staat.
Voor alle overige vragen of een vrijblijvende offerte staan onze adviseurs voor uw klaar.

Bouwkundig zwembad

Het voordeel van een bouwkundig zwembad in de tuin is dat het zwembad precies in de door u opgegeven maten gemaakt kan worden. Dus de lengte, breedte, diepte en het wel of niet mee metselen van bijvoorbeeld een trap of geronde hoeken bepaalt u helemaal zelf. U zit niet meer gebonden aan de vaste maten: elke denkbare vorm is mogelijk. 

De realisatie van een bouwkundig zwembad bestaat uit 2 delen:
het bouwkundige gedeelte en het technische gedeelte.

Het bouwkundige gedeelte


Onder het bouwkundige gedeelte dat komt kijken bij de aanleg van een zwembad in de tuin, vallen o.a. het afgraven en afvoeren van zand, bekisting plaatsen, betonvloer storten, muren opmetselen en de inbouwdelen monteren, betegelen, foliën en de verdere afwerking. VSB Wellness kan dat indien u dat wenst, geheel voor u regelen. U laat ons het regelwerk doen, zodat u zonder zorgen kunt genieten van een zwembad in de tuin.

Het technische gedeelte


Naast het bouwkundige gedeelte komt er een technisch gedeelte kijken bij de aanleg van een zwembad in de tuin (de technische ruimte met de pompen, filtratie, verwarming, chloordosering, eventuele overkapping, lamellenafdekking, etc.). Wij kunnen u nog voor de bouw ook continu begeleiden qua plaatsing van de betreffende onderdelen en u daarbij van de nodige adviezen voorzien. Onze specialisten staan voor u klaar om uw zwembad in de tuin geheel naar uw wensen te ontwerpen. Om een indruk te krijgen wat voor mogelijkheden er zijn, kunt u een kijkje nemen naar enkele door VSB Wellness eerder gerealiseerde projecten.

Als u een zwembad in de tuin aan wil laten leggen, dan wil VSB Wellness u daar graag in begeleiden.