Wilt u een buitenzwembad kopen?

Wilt u een buitenzwembad kopen?

Genieten van ontspannen lichaamsbeweging in een gebouwd zwembad op maat is een heerlijke aanvulling op uw wellnessfaciliteiten. VSB Wellness is specialist in maatwerk sauna’s en wellnessoplossingen, waaronder zwembaden voor in de tuin. Wij werken samen met een vaste kring van adviseurs en specialisten.

Maatwerk

Wilt u een rond of rechthoekig zwembad of een combinatie daarvan? Met betegeling, een mozaïeken vloer of whirlpool ingebouwd? Laat ons uw wensen weten! Een zwembad aanleggen vergt een goede voorbereiding. Onze architect ontwerpt graag uw ideale zwembad, voor binnen of buiten.

Wat is de prijs van een buitenzwembad

Als het op zwembadbouw aankomt, zijn de mogelijkheden grenzeloos. Een groot en luxe zwembad kost uiteraard meer dan een klein, eenvoudig bad, De maat heeft maar een beperkte invloed op de aanlegkosten. Een bad dat twee keer zo groot is, is niet automatisch twee keer zo duur. De gewenste uitvoering en aanvullende mogelijkheden hebben een grotere invloed op de totaalprijs.

Maak u wensen kenbaar bij de adviseurs van VSB Wellness en zij kunnen u zeer eenvoudig een indicatie van de prijs geven. Een zwembad kopen bij VSB Wellness geeft u garantie op mooi eindresultaat. Uiteraard bieden wij service en onderhoud op uw zwembad.

Naar uw wensen

Het voordeel van een bouwkundig zwembad is dat het zwembad precies in de door u opgegeven maten gemaakt kan worden. Dus de lengte, breedte, diepte en het wel of niet meemetselen van bv. een trap of geronde hoeken bepaalt u helemaal zelf. U zit niet meer gebonden aan de vaste maten: Elke denkbare vorm is mogelijk. Als u een zwembad aan wil laten leggen, dan wil VSB Wellness u daar graag in begeleiden.

De realisatie van een bouwkundig zwembad bestaat uit 2 delen:

  • Het bouwkundige gedeelte.
  • Het technische gedeelte.

Het bouwkundige gedeelte

Onder het bouwkundige gedeelte vallen o.a. hetafgraven en afvoeren van zand, bekisting plaatsen, betonvloer storten, muren opmetselen en de inbouwdelen monteren, betegelen, folieën en de verdere afwerking. VSB Wellness kan dat indien u dat wenst, geheel voor u regelen.

Het technische gedeelte

Naast het bouwkundige gedeelte is er het technische gedeelte (de technische ruimte met de pompen, filtratie, verwarming, chloordosering, eventuele overkapping, lamellenafdekking, etc.)

Wij kunnen u nog voor de bouw ook continu begeleiden qua plaatsing van de betreffende onderdelen en u daarbij van de nodige adviezen voorzien. Onze specialisten staan voor u klaar om uw zwembad geheel naar uw wensen te ontwerpen. Om een indruk te krijgen wat voor mogelijkheden er zijn, kunt u een kijkje nemen naar door VSB Wellness eerder gerealiseerde projecten.

Kwaliteit

Graag willen wij u erop wijzen dat de materialen die wij aanbieden van de beste kwaliteit zijn. Goede voorbeelden hiervan zijn de folie en PVC-slangen. Het gebruik van PVC-slangen is duurder maar kapot vriezen of breuk door grondverzakking behoort dan ook tot het verleden. De folie die wij gebruiken is van ALKOR PLAN, welke bekend staat als de beste folie verkrijgbaar. Om de hoge kwaliteit te kunnen handhaven mag deze folie alleen door gediplomeerde folielassers verwerkt worden. Een zwembad kopen bij VSB Wellness geeft u garantie op mooi eindresultaat. Uiteraard bieden wij service en onderhoud op uw zwembad.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven