Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000
12 oktober 2018

Een wellness badkamer


Wellness-weekenden of een dagje naar de spa, iedereen geniet van deze momenten vol ontspanning. Maar ook steeds meer mensen hebben hun eigen wellness badkamer. Maar wat wordt er bedoeld met een wellness badkamer? 

In dit artikel leest u wat een wellness badkamer precies is en hoe VSB Wellness u kan helpen om een eigen wellness badkamer te realiseren. Wellness staat voor de balans tussen lichaam en geest, dit kan via ontspanning maar ook via inspanning. Tegenwoordig wanneer er gesproken wordt over wellness dan hebben we het vooral over onstpanning. Vaak wordt deze ontspanning gecreëerd via het gebruik van een whirlpool, stoombad of sauna. Even lekker helemaal ontspannen en nergens aan denken.

Wat is een wellness badkamer precies?

In het dagelijks leven zit uw agenda bijna altijd vol, dus wanneer u dan maar even tijd heeft om te ontspannen kan een wellness badkamer perfect uitkomst bieden. Een wellness badkamer is een badkamer die zo ingericht is dat u compleet tot rust komt. Door het interieur slim te gebruiken en de producten toe te passen die u het fijnst vindt creëert u een oase van rust in uw eigen badkamer. Geen reden meer om gestresst te gaan slapen. Door een wellness badkamer te hebben hoeft u niet meer naar een spa te gaan maar kunt u elke keer als u even tijd heeft en wilt ontspannen uw eigen badkamer in lopen.

Mogelijkheden bij een wellness badkamer

De mogelijkheden zijn eindeloos, het gaat om wat u fijn vindt en wat u graag in uw wellness badkamer wilt hebben. Maar toch zijn er een paar producten die u kunnen helpen volledig te ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan een whirlpoolbad. Een whirlpool kunt u perfect toepassen in uw badkamer en het heeft ook nog eens medische voordelen. Ook kunt u kiezen voor een stoombad, heerlijk om te ontspannen na een drukke dag. Maar een sauna zou weleens precies zijn wat u zoekt wanneer u even wilt ontspannen en is ook nog eens makkelijk in te passen in uw badkamer. Ook een stoombad en een sauna hebben weer hun eigen voordelen, kijk daarom eerst naar wat u het fijnst vindt maar ook zeker wat voor u het beste is.

Door de ontwikkelingen in de laatste jaren is een wellness badkamer niet alleen voor de huizen met enorme badkamers maar is het ook mogelijk een wellness badkamer te hebben in een compactere ruimte. VSB Wellness staat bekend om de wellness producten zoals een sauna of stoombad, maar wij kunnen u ook helpen met het inrichten van een wellness badkamer. Zo kunnen wij samen met onze architect uw badkamer helemaal inrichten zoals u dat wilt. Dus wilt u ook een wellness badkamer in uw huis kijk dan snel op onze site naar de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op.

Vul onderstaand formulier in voor de Coast Spas 2020 brochure

Brochure Coast Spa

DOWNLOAD DE COAST SPA 2022 BROCHURE

Vul onderstaand formulier in & lees alles over de luxe whirlpool baden van Coast Spas in de nieuwste brochure!

Terug

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven