• Altijd een passende oplossing

 • Een badkamer naar wens

 • Geheel op maat gemaakt

 • Modern en met stijl

Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000

Interieur

Maatwerk - Interieur

VSB Wellness verzorgt maatwerk-interieuroplossingen van a tot z zoals de complete inrichting van badkamers, wellnessruimten voor professioneel of particulier maar evenzeer van zakelijke, recreatieve bedrijfsruimten en winkelruimten. Het resultaat is altijd een bijzondere, klantspecifieke interieuroplossing, geheel afgewerkt volgens uw wensen. Daarnaast behoren ook standaard oplossingen tot de mogelijkheden.

Breed scala

Om u een idee te geven van het brede scala aan interieuroplossingen: VSB Wellness ontwerpt en vervaardigt complete wellnessruimten, bijvoorbeeld met sauna-opstelling en infraroodcabine, maar ook met enkel bad-op-maat en bijpassende badkamermeubelen of een inloopgaderobe. Zo worden er evenzeer maatwerkoplossingen geboden voor één interieur of voor een serie locaties die volgens een vastgesteld concept worden uitgevoerd. Complete winkelinrichtingen, kastenwanden, bars, balies; u vraagt...VSB Wellness heeft de oplossing.

Haalbare concepten

VSB Wellness heeft grip op finesse, op trends en op haalbare concepten. Het is de actieve meedenker met expertise en feeling, die ontwikkelt en vervaardigt. Uitgebalanceerde oplossingen- ook voor uw wensen- van idee tot plaatsing en met een goede service. Om het assortiment compleet te maken biedt VSB daarnaast een breed assortiment aan toebehoren (filters/chemie), geuren, oliën en onderhoudsmiddelen voor zwembad, sauna, infrarood en stoombad. VSB Wellness levert wellness voor iedere wens en ieder budget. Vertel ons uw voorwaarden en wij gaan er voor u mee aan de slag.

Meer Informatie
 • Inloopkasten

  Een passend interieur

  Een inloopkast van VSB Wellness voldoet aan alle wensen en eisen van de gebruiker. Als specialist adviseert VSB Wellness u vrijblijvend over de meest praktische en stijlvolle indeling.

 • Wie droomt er niet van een inloopkast?

  Ontwerp op maat

  Één ruimte, waarin kleding, accessoires en schoenen overzichtelijk en geordend voorhanden zijn.

 • Maatwerk

  Thuis in wellnessinterieur

  Een inloopkast is makkelijker te realiseren dan u denkt. VSB Wellness brengt u op ideeën en levert de meest fraaie en praktische inloopkasten, op maat.

 • Alles veilig in de kluis

  Voor al uw leden

  Of u nu op zoek bent naar één enkele lockerkast of naar een complete inrichting, bij VSB Wellness bent u aan het juiste adres. Ook voor grotere projecten kunt u bij ons terecht en denken wij graag met u mee. 

 • Geen sloten meer

  Met een gerust hart sporten of de sauna in.

  Met het elektronische locker slot systeem van VECOS kunnen gebruikers de lockerkast openen met een kaart (o.a. mifare), pas, smartcard of pincode. Elk vak krijgt bij VECOS een elektronisch locker slot. Via de management software kunnen alle toegangsrechten voor de lockersloten worden geregeld.

 • Passend bij het interieur

  Op maat gemaakt

  VSB Wellness levert eigentijdse oplossingen op het gebied van lockerkasten die telkens opnieuw voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van functionaliteit, kwaliteit en design.

 • Complete kantoorinrichting

  Up to date materialen

  VSB Wellness ontwerpt en realiseert interieurs en meubels voor de zakelijke markt in de breedste zin van het woord. Alle door VSB Wellness vervaardigde interieurs zijn van hoogwaardige en duurzame kwaliteit maar hebben tevens ook een uitstraling die uniek is en aansluit op uw wensen. • Vakmanschap

  Deskundig advies

  Ons werk is veelzijdig, gemaakt door vakmanschap met oog voor detail.

  Bent u geintresseerd, neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact op, zodat VSB Wellness eventueel ook voor u een rol van betekenis kan spelen. • Fijne werkplek

  Optimaal ingericht

  VSB Wellness filtert uw wensen en komt tot een ontwerp om uw zakelijke ruimte optimaal te kunnen benutten. Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven