Combi sauna & infrarood

Combi sauna & infrarood

Kunt u ook geen keuze maken tussen een sauna of een infraroodcabine? Waarom kiest u niet voor beide? Met de combi sauna’s van VSB Wellness profiteert u van zowel de voordelen die een sauna als een infraroodcabine biedt. U kunt dan enerzijds genieten van directe verwarming van uw lichaam door infrarood en kunt u kiezen voor indirecte verwarming via de lucht.

Combi sauna op maat

Iedereen heeft zo zijn eigen visie over de perfecte combi sauna en daarom levert VSB Wellness alleen maatwerk af. Samen met u gaan we om de tafel te zetten om zo uw dromen waar te maken. U kunt onder andere bij ons kiezen uit verschillende materialen, groottes en nog andere accessoires. Alles staat op u ingesteld zodat u welverdiend thuis kunt genieten van uw combi sauna. Samen met u maken we tekeningen van hoe het afgeronde product eruit komt te zien. Vervolgens maken in overleg met u een planning waarin we bespreken wanneer onze vakmensen aan de slag kunnen gaan. U krijgt dan zo spoedig mogelijk uw droom combi sauna. Wilt u weten welke projecten VSB Wellness al heeft afgeleverd? Bekijk dan onze referentie pagina.

Warmte door lucht

De traditionele sauna en de langgolvige infraroodcabine werken volgens het principe van het tussenmedium lucht. Doordat de omringende lucht wordt verwarmd gaat uw poriën openstaan en begint u met transpireren. Dit heeft een positief effect aangezien nu afvalstoffen uit uw lichaam worden vervoerd. Nu de afvalstoffen uit uw lichaam worden verwijderd heeft dit een positief resultaat op uw huid. Deze gaat namelijk uw huid reinigen en verzorgen. Andere positieve effecten zijn dat het bloedsomloop stimuleert en de zenuwen kalmeert.

Warmte door straling

Kent u ook iemand die veel last heeft van zijn of haar spieren en in de winter de zon opzoekt? Met de infraroodstraling in een cabine krijgt u een vergelijkbaar effect. Door de warme straling, die een diepe werking heeft, ontspannen uw spieren en gewrichten. De Direct Heat functie van de combi sauna’s van VSB Wellness is zeer geliefd bij veel reumapatiënten. Met een combi sauna geniet u dus zowel van lichamelijke rust als mentale rust. De warmte zorgt voor een ontspannend gevoel, reinigt uw huid en geeft uw spieren rust waardoor u kunt ontspannen. Dit effect is mogelijk in alle soorten sauna’s zoals in standaard schroten cabines of hoogwaardig afgewerkte design cabines.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven