Sauna accessoires

Sauna accessoires

Sauna accessoires

U als trotse eigenaar van uw zelf gebouwde sauna wil natuurlijk het maximale uit uw sauna halen. Geen last hebben van uw nek door een versleten hoofdsteun en geen ligplekken op uw saunabanken. Om te zorgen dat u optimaal geniet bieden wij u alle sauna accessoires die de saunagang nog beter maken dan het al is en uw wellness ruimte compleet te maken. Of het nu gaat om sauna-emmers, een losse hoofdsteun of een complete buitendouche, wij helpen u graag verder.

Snelmenu

Onze webshop geeft een goed overzicht van alle accessoires.

VSB Wellness Webshop previw

Wat zijn nou fijne sauna accessoires? Dat is een vraag die zich misschien kunt afvragen? Hoewel meningen verschillen nemen wij u meer een aantal opties waarvan wij geloven dat die uw sauna ervaring verbeteren.

Hoofdsteun voor in de sauna

De temperatuur is goed, u komt helemaal tot rust, maar toch klopt er nog iets niet. Het kan zomaar zijn dat u een hoofdsteun mist voor in de sauna. U wilt graag gaan ontspannen in de sauna en niet letten op uw houding, maar het kan zo zijn dat u last krijgt van uw rug als u niet helemaal goed zit of ligt. Een hoofdsteun biedt de oplossing. U hoeft slechts te gaan liggen op de hoofdsteun en het ontspannen kan beginnen. Absoluut een sauna accessoire die niet mag ontbreken.

Sauna aroma’s

Meerdere zintuigen zijn al ontspannen tijdens het bezoeken van een sauna. Maar heeft u aan uw neus gedacht? Een fijne geur is alweer een extra zintuig dat u kunt ontspannen met onze sauna aroma’s. De sauna aroma’s zijn op basis van natuurlijke etherische oliën en zijn fris en verkwikkend. U geeft uw sauna daarmee een lange tijd een aangename geur. U moet er wel op letten dat aroma’s moet verdunnen met water voordat u het op stenen gooit. De hoeveelheid is afhankelijk van de grootte van de sauna en de warmestroom in de cabine. Maar hierover vindt u meer informatie bij onze producten. Kortom, absoluut een onderdeel die mag onderbreken als onderdeel van uw sauna accessoires.

Infrarood sauna

Een andere manier om uw sauna lekker te laten ruiken is het gebruiken van infrarood aroma die u voor uw infraroodstraler kunt zetten. U draait alleen de deksel van het potje af en plaatst hem voor uw infraroodstraler. De geuren komen dan vanzelf los van het potje. Bent u benieuwd welke geuren u allemaal kunt bestellen? Bekijk dan ons geliefde assortiment.

Sauna accessoires om schoon te maken

Het niet het meest geliefde taakje, maar ook dat moet gebeuren. De sauna schoonmaken. Ook in assortiment aan sauna accessoires vind u daar meerdere mogelijkheden voor. U vindt daarin onder ander desinfecteer middelen, maar ook de standaard sauna onderhoud set middelen.

Bekijk ons brede assortiment aan sauna accessoires

VSB wellness levert een breed assortiment aan sauna accessoires waaronder ook geuren, oliën en onderhoudsmiddelen. Verdere mogelijkheden zijn opgietconcentraten voor sauna’s, aromatherapie voor bijvoorbeeld infraroodcabines en is er stoombadmelk voor stoom douchecabines. Tot slot vind u bij ons ook body care producten, zoals scrubzout en massageolie die u kunt gebruiken nadat u uw saunabezoek heeft afgerond.

Scrubzout

Wat erg ontspannend en werkt is om uw gehele lichaam krachtig met scrubzout in te wrijven. Nadat u eventjes heeft gewacht spoelt u uw lichaam weer af en droogt zoals u gewend bent u huid af. Het scrubzout heeft er dan voor gezorgd dat uw huid zachter aanvoelt. Eventueel kunt u zich dan ook insmeren met een lotion voor het optimale effect. Dit is een sauna accessoire die niet mag ontbreken voor de complete sauna ervaring.

Aromatherapie

Aromatherapie werkt met natuurlijke etherische oliën en werkt direct op uw luchtwegen. Dit middel is zeer geschikt voor het gebruik in sauna’s, infraroodcabines en zonnestudio’s. Het inademen van de geur kan bepaalde therapeutische eigenschappen hebben voor het lichaam.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven