10

Sunshowerontspanning en pijnverlichting

Sunshower 

Met een Sunshower haalt u het goede van de zon op een verantwoordelijke manier in uw badkamer.

Mits goed gedoseerd is zonlicht belangrijk voor uw gezondheid en een Sunshower kan daarvoor zorgen. Met een lage en juiste dosis Uv-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich zowel energieker als dat u een gezonde kleur krijgt.

Andere voordelen van het infraroodlicht zijn dat het ontspant, de bloedsomloop stimuleert en pijn verlicht. De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimte waardoor u gebruikt maakt van de Sunshower terwijl u doucht.

Gezonde douche

De Sunshower is afgesteld dat u een gezonde en veilige dosis Uv-licht ontvangt. Normaalgesproken ontvangt u alleen van de zon Uv-licht en het is wetenschappelijk bewezen dat dat een heilzame werking heeft op uw lichaam. Met een Sunshower haalt u het goede van de zon op een verantwoordelijke manier in uw badkamer. Dit is zeker nodig in donkere periode zoals in de winter of in herfst waar uw weinig zonlicht ontvangt. U maakt in die periode weinig vitamine D aan en dat is slecht voor uw huid. 

Met een Sunshower van VSB Wellness ontvangt u een gezonde dosis Uv-licht en bereidt u uw huid voor op de zomerzon. Naast dat het goed is voor uw huid zorgt het ook voor een ontspannend gevoel en is het pijn verlichtend.

Vitamine D

Een verdubbeling aan vitamine D

Vitamine D is de enige vitamine die het lichaam zelf produceert. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat regelmatige blootstelling aan een lage dosis Uv-licht het vitamine D-niveau op peil houdt. Deze vitamine speelt een belangrijke rol in uw immuunsysteem en zorgt er niet alleen voor dat gezond en energiek blijft, maar ook dat uw calciumhouding goed blijft waardoor u sterke botten krijgt. Het laatste voordeel is dat het preventief werkt tegen verschillende vormen van kanker. 

Het positieve effect van een Sunshower in de wintermaanden gebruiken is dat het aantal vitamine D verdubbelt wordt. Dankzij de Sunshower kunt u ervoor zorgen dat het aantal vitamine D in uw lichaam zowel in de zomer als in de winter gelijk blijft.

DELUXE BLACK FRONT IR WATER
VSB WELLNESS HUIZEN 20210811 120 3
7
7
DELUXE BLACK SCHUIN IR WATER
VSB WELLNESS HUIZEN 20210811 168
VSB WELLNESS HUIZEN 20210811 168
10
10
Voorhorst sunshower 3
8
8
Voorhorst sunshower 1
Voorhorst sunshower 1
9
9
DWS Sunshower 2
DWS Sunshower 2
DELUXE BLACK SCHUIN UV WATER
/ 12

Veelgestelde vragen Sunshower

Wat is de dosis Uv-licht?
Ontspannend en pijn verlichtend?
Veiligheid?
Welke verschillende infrarood sunshowers zijn er?