Renovatie resultaat

Zwembadrenovatie

Zwembad renovatie

Heeft u een verouderd zwembad en wilt u dat het er weer als nieuw uit ziet?VSB Wellness is niet alleen specialist in de nieuwbouw van zwembaden, maar ook op het gebied van renovatie. Een binnen- of buiten zwembad renoveren vergt een juiste voorbereiding. Onze wellnessadviseurs komen graag bij op locatie om u van het juiste advies te voorzien, rekening houdend met uw wensen en budget.

Renovatie voor
Renovatie na

Hoe ziet een renovatieproces er uit?

Nadat u contact met ons hebt opgenomen komt een van onze zwembadspecialisten de staat van uw bad inventariseren. Hierbij wordt meteen gekeken naar de huidige staat, waar u naar toe wilt en wat de mogelijkheden zijn. Is het de bedoeling dat uw bad hetzelfde te wordt als het oorspronkelijk was of wilt een nieuwe inrichting? Een nieuwe modernere kleur folie of kiest u voor mozaïek? En wat dacht u van een nieuwe stijl randtegels? Wanneer uw wensen helder zijn komen wij met een plan van aanpak verwerkt in een offerte. Hierin wordt precies beschreven welke werkzaamheden we uit gaan voeren om uw zwembad weer als nieuw en volledig naar uw zin te maken.


Zwembad techniek

Veelvoorkomende werkzaamheden bij zwembadrenovatie zijn het vernieuwen van de folie, leidingwerk, randtegels en heel belangrijk: moderne zwembadtechniek. Hierbij kunt u denken aan een automatische Chloor-pH regeling, een polycarbonaat lamellendek, wellicht een jetstream en de nieuwste LED-verlichting. Door de nieuwste techniek toe te passen gaat het zwembad niet alleen weer jaren mee, maar ook is het energiezuiniger. De techniek is inmiddels zover dat u de zwembadinstallatie volledig kunt monitoren en bijsturen vanaf uw mobiele telefoon. Zo hebt u ook wanneer u op vakantie bent controle over uw zwembad.


Zwembad kwaliteit

Graag willen wij u erop wijzen dat de materialen die wij aanbieden van de beste kwaliteit zijn. Goede voorbeelden hiervan zijn de folie en PVC-slangen. Het gebruik van PVC-slangen is duurder maar kapot vriezen of breuk door grondverzakking behoort dan ook tot het verleden. De folie die wij gebruiken is van ALKOR PLAN, welke bekend staat als de beste folie verkrijgbaar. Om de hoge kwaliteit te kunnen handhaven mag deze folie alleen door gediplomeerde folie-lassers verwerkt worden. Uiteraard zijn onze folie-lassers gediplomeerd en ervaren. Wij garanderen u een uitstekend resultaat!


Resultaat voor en na

Renovatie zwembad

Renovatie voor
Renovatie na
Renovatie resultaat
/ 3

Wilt u weten hoe wij uw zwembad kunnen renoveren?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom.