• Inbouw zwembad naar eigen wens

 • Buitenzwembad laten inbouwen

Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000

Inbouw zwembad

VSB Wellness is al jarenlang succesvol in het waarmaken van dromen.  Wij maken van uw huis echt een droomplek waar u graag thuiskomt. Naast andere Wellness mogelijkheden voor bij u thuis, focussen wij ons ook op inbouw zwembaden. Inbouw zwembaden zijn zwembaden die zijn ingebouwd in de grond waardoor u niet meer tegen randen aankijkt. Onze designers zorgen ervoor dat tuinen er strak uit komen te zien en daarom focussen wij ons op inbouw zwembaden. Heeft u interesse? Neem dan contact op met VSB Wellness.

Snelmenu inbouw zwembad

VSB Wellness is een totaalaanbieder

Wij vinden het belangrijk dat u zichzelf volledig kunt laten ontzorgen. Daarom focussen wij ons op het totale aanbod. Dit betekent dat wij samen met u een ontwerp helemaal kunnen uitwerken en ook werkelijkheid kunnen maken. Onze designers en vakmensen werken nauw samen en daardoor hebben wij dit proces goed weten te optimaliseren. Hierdoor kunnen wij het gehele proces van ontwerp tot bouwen zo snel mogelijk uitvoeren. Wij maken een strakke planning die ervoor zorgt dat wij een zo kort mogelijke tijd bezig zijn met bouwen van het zwembad.

Inbouw zwembad op maat

Inbouw zwembad op maat

Het is belangrijk voor ons dat alles op wens gemaakt wordt. U vindt dus geen standaard inbouw zwembaden op onze website of in onze showroom. Wij ontwerpen alles op maat zodat het helemaal aangepast kan worden naar uw wensen. Wij nodigen u graag uit om samen met onze designers te kijken naar de mogelijkheden. Naast het aanleggen van een op maat gemaakt zwembad in de tuin, is er nog veel meer mogelijk bij VSB Wellness. U kunt ook andere gedeeltes van uw tuin laten ontwerpen door onze designers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een terras, de aanleg van een tuin en tegels om het zwembad heen. Uiteraard doen wij dit binnen de dezelfde stijl zodat alles goed op elkaar aansluit.

Wat zijn de mogelijkheden van een inbouw zwembaden?

U bepaalt zelf hoe groot het zwembad en wat voor vorm het zwembad krijgt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klein rond zwembad waarin u rustig kunt zwemmen of een spelletje kunt doen. Een andere mogelijkheid is om een rechthoekig zwembad aan te laten leggen waarin u juist meer baantjes kunt trekken. Dit is vooral gemakkelijk als u van zwemmen houdt en via het zwemmen wil trainen. De derde optie die we regelmatig terugzien is om een pierenbad aan te leggen. Dit is vooral populair bij ouders met kleine kinderen die rustig in het zwembad willen zitten met hun kinderen.

Inbouw zwembad

Wat zijn de voordelen van een inbouw zwembad?

Naast dat het fijn is dat u op uw gewenste moment het zwembad kan duiken zijn er nog tal van voordelen van een inbouw zwembad. Een feest in de zomer wordt ook meteen leuker voor uw gasten als ze daarbij kunnen zwemmen. Als u kinderen heeft is het ook leuk voor hun dat ze vrienden en vriendinnen kunnen uitnodigen om bij hun thuis te kunnen laten zwemmen. Wilt u graag in alle rust genieten van uw zwembad? U hoeft natuurlijk niet gasten uit te nodigen om te komen zwemmen, u kunt ook met uw gezin genieten van uw zwembad. Door af en toe een duik te nemen komt u helemaal tot ontspanning.

Hoe onderhoud je een zwembad?

Naast het aanleggen van zwembaden, leveren wij ook de materialen waarmee u het zwembad kunt onderhouden. Op het moment dat u bij ons een inbouw zwembad aanschaft, leveren wij een onderhoudspakket. Dit pakket bestaat uit de benodigde chemicaliën en materialen die kunt gebruiken om uw inbouw zwembad in topconditie te houden. Heeft u behoefte aan andere onderhoudsmiddelen? Neem dan een kijkje in onze webshop, daar bieden wij nog tal van producten aan. Bekijk ook onze informatieve pagina's en blogs, voor meer informatie over onderwerpen als zwembad onderhoud, de regelmaat waarmee u het zwembadwater moet verversen, de aangeraden diepte van een zwembad en meer!

Opbouw of inbouwzwembad kiezen?

Door het grote aanbod aan kwaliteitsbaden kan het soms wel eens lastig zijn om een keuze te maken uit een opbouw- of een inbouwzwembad. Wanneer je echter goed kijkt naar de verschillende voor- en nadelen tussen beide type baden dan wordt de keuze al snel een stuk eenvoudiger.

 • Een ingebouwd zwembad is een stuk duurder dan een opbouw zwembad. Mocht je de graafwerken en de installatie zelf verrichten, dan scheelt dat natuurlijk in kosten maar je hebt ook te maken met de kosten van het bad zelf (vooral polyester is vrij duur). Wil je het zwembad ook afwerken met een terras in hout of terrastegels, dan moet je hier ook extra budget voor voorzien.
 • Een inbouwbad biedt meer mogelijkheden qua afwerking en extra’s. Zo kun je een glijbaan aanleggen of een duikplank en kun je een terras op het zwembad laten aansluiten.
 • Een inbouw zwembad kan eenvoudig afgedekt worden met isolerende lamellen. Hierdoor kun je besparen op de verwarmingskosten. Bij een opbouw zwembad is afdekken ook mogelijk maar heb je minder mogelijkheden.
 • De instap is bij een inbouw zwembad letterlijk laagdrempelig. Je hoeft niet eerst een trapje te beklimmen. Bij de meeste polyesterbaden is de trap in het zwembad zelf gegoten.
 • Een opbouw zwembad kun je indien gewenst in korte tijd weer afbreken en eventueel ergens anders weer opbouwen. Bij verhuis neem je het zwembad gewoon mee. Een inbouwzwembad kan in principe ook verhuisd worden maar dat vereist wel de nodige inspanning en kosten.

Interesse gekregen in een inbouw zwembad? Neem hieronder contact met ons op voor vrijblijvend meer informatie.

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 
Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
 • Geniet van uw eigen huis

  Inbouw zwembad laten bouwen

  Wilt u ook graag kunnen kiezen wanneer u een duik neemt in uw eigen zwembad? Met een inbouw zwembad kunt u ten alle tijden met uw familie en vrienden gaan zwemmen. 

 • Onze designers staan voor u klaar

  Uw eigen inbouw zwembad ontwerpen

  Onze designers hebben al jaren ervaring met het ontwerpen van verschillende zwembaden. U kunt dus uw eigen wensen waar maken. 

 • Vraag een prijsindicatie aan

  Hoeveel kost een inbouw zwembad?

  Helaas kunnen we niet van te voren zeggen hoeveel uw zwembad gaat kosten. Daarvan zijn te veel factoren afhankelijk. Wel kunenn wij u een goede prijsindicatie geven nadat u met ons in gesprek bent gegaan. 

 • Tal van mogelijkheden

  Uw zwembad verwarmen

  Er zijn tal van mogelijkheden om uw zwembad te laten verwarmen. Hierdoor kunt u grote delen van het jaar zwemmen. Vraag naar de mogelijkheden. 

 • Zwem het gehele jaar door

  Binnen inbouw zwembad

  Door binnen een inbouw zwembad te plaatsen kun u het gehele jaar door zwemmen. 

 • Geniet van de buitenlucht

  Buiten inbouw zwembad

  Tijdens de warme periodes is een buiten zwembad de ideale gelegenheid om familie en vrienden uit te nodigen. U kunt natuurlijk ook helemaal zelf genieten van uw inbouw zwembad. 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven