• Zwembad in de tuin

 • Zwembad in de tuin op maat laten bouwen

 • Buiten zwembaden inclusief terras

Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000

Zwembad in de tuin

Genieten van ontspannen lichaamsbeweging in een opmaatgemaakt zwembad in de tuin is een heerlijke aanvulling op de wellnessfaciliteiten bij u thuis. VSB Wellness is specialist in maatwerk zwembaden bouwen. Daarnaast behoren ook sauna’s en overige wellness oplossingen tot onze specialiteiten. Bij de realisatie van een zwembad in de tuin werken wij samen met een vaste kring van adviseurs en specialisten. Wilt u een rond of rechthoekig zwembad in de tuin of een combinatie daarvan? Met betegeling, een mozaïeken vloer of whirlpool ingebouwd? Laat ons uw wensen weten! Een zwembad in de tuin aanleggen vergt een goede voorbereiding. Onze architect ontwerpt graag uw ideale zwembad, voor binnen of buiten.

Ziet u uzelf al liggen in of naast uw eigen zwembad in de tuin? Met een door VSB Wellness aangelegd zwembad bent u niet langer aangewezen op opblaaszwembadjes of op het bezoek aan publieke zwembaden voor wat verkoeling. In plaats daarvan geniet u van de luxe van een zwembad in eigen tuin. Een zwembad in de tuin staat gelijk aan vele jaren zwemplezier; het geeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor of na werk nog een verfrissende duik te nemen, of zelfs de kinderen zwemles te laten nemen in uw eigen tuin! Bovendien is een barbecue of tuinfeestje helemaal compleet als uw gasten ook een verfrissende duik kunnen nemen in het zwembad in de tuin. Kortom, een zwembad geeft een nieuwe dimensie aan uw tuin. Ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn door hieronder meer te lezen, of laat ons meedenken over uw mogelijkheden voor een zwembad in de tuin door vrijblijvend contact op te nemen.

Snelmenu zwembad in de tuin

Zwembad in tuin de op maat

Het voordeel van een bouwkundig zwembad in de tuin is dat het zwembad precies in de door u opgegeven maten gemaakt kan worden. Dus de lengte, breedte, diepte en het wel of niet mee metselen van bijvoorbeeld een trap of geronde hoeken bepaalt u helemaal zelf. U zit niet meer gebonden aan de vaste maten: elke denkbare vorm is mogelijk. Als u een zwembad in de tuin aan wil laten leggen, dan wil VSB Wellness u daar graag in begeleiden.

De realisatie van een bouwkundig zwembad bestaat uit 2 delen: het bouwkundige gedeelte en het technische gedeelte.

Het bouwkundige gedeelte

Onder het bouwkundige gedeelte dat komt kijken bij de aanleg van een zwembad in de tuin, vallen o.a. het afgraven en afvoeren van zand, bekisting plaatsen, betonvloer storten, muren opmetselen en de inbouwdelen monteren, betegelen, foliën en de verdere afwerking. VSB Wellness kan dat indien u dat wenst, geheel voor u regelen. U laat ons het regelwerk doen, zodat u zonder zorgen kunt genieten van een zwembad in de tuin.

Het technische gedeelte

Naast het bouwkundige gedeelte komt er een technisch gedeelte kijken bij de aanleg van een zwembad in de tuin (de technische ruimte met de pompen, filtratie, verwarming, chloordosering,  eventuele overkapping, lamellenafdekking, etc.). Wij kunnen u nog voor de bouw ook continu begeleiden qua plaatsing van de betreffende onderdelen en u daarbij van de nodige adviezen voorzien. Onze specialisten staan voor u klaar om uw zwembad in de tuin geheel naar uw wensen te ontwerpen. Om een indruk te krijgen wat voor mogelijkheden er zijn, kunt u een kijkje nemen naar enkele door VSB Wellness eerder gerealiseerde projecten, deze vindt u bovenin de menu knop onder referenties.

Binnenzwembad bouwen

Zwembad in de tuin van de beste kwaliteit

Graag willen wij u erop wijzen dat de materialen die wij aanbieden van de beste kwaliteit zijn. Goede voorbeelden hiervan zijn de folie en PVC-slangen die nodig zijn wanneer er een zwembad in de tuin wordt geplaatst. Het gebruik van PVC-slangen is prijziger, maar kapot vriezen of breuk door grondverzakking behoort dan ook tot het verleden. De folie die wij gebruiken is van ALKOR PLAN, welke bekend staat als de beste folie die verkrijgbaar is. Om de hoge kwaliteit te kunnen handhaven mag deze folie alleen door gediplomeerde folielassers verwerkt worden.

Service en onderhoud zwembad in de tuin

Een zwembad in de tuin laten aanleggen door VSB Wellness geeft u garantie op een mooi eindresultaat. Bij ieder zwembad in de tuin dat wij realiseren, leveren wij een onderhoudspakket. Dit zijn de benodigde chemicaliën en materialen die u kunt gebruiken om het zwembad in uw tuin in topconditie te houden. Uiteraard bieden wij service en onderhoud aan voor uw zwembad. Neem hiervoor contact met onze serviceafdeling op via +31 (0)13 504 7041 of service@vsbwellness.nl. Voor alle benodigde onderhoudsartikelen voor uw zwembad, kunt u ook terecht op onze webshop.

Totaalaanbod

Bij de bouw van een nieuw zwembad in de tuin is het vaak interessant om ook de omgeving van het bad aan te pakken. Zo kiezen veel van onze klanten ervoor om een buitendouche of buitensauna te laten plaatsen bij het zwembad in de tuin. De combinatie van de saunagang en heerlijk afkoelen in uw eigen zwembad is heerlijk. Naast buitenfaciliteiten bieden wij u nog veel meer. Denk aan maatwerk interieuroplossingen van badkamer tot keuken. Een whirlpool voor binnen of buiten, een stoomdouche in uw badkamer of bijvoorbeeld een infraroodcabine. Alles is mogelijk bij VSB Wellness.

Interesse gekregen in een zwembad in de tuin? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier.

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 
Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
 • Geniet van de zon

  Zwembad in de tuin leggen

  Heerlijk tot ontspanning komen in uw eigen tuin. Het gaat gemakkelijk met uw eigen zwembad. Naast dat wij voor u uw zwembad kunnen aanleggen, kunnen wij ook bijvoorbeeld een schitterend terras aanleggen. 

 • Nodig vrienden en familie uit

  Geniet van uw eigen zwembad in de tuin

  In de zomer kunt u een feestje geven voor familie en vrienden. Iedereen kan de verkoeling opzoeken op een warme zomerdag. 

 • Maak uw dromen waar

  Ontwerp uw eigen zwembad in de tuin

  Heeft u al een idee over hoe u uw zwembad graag terugziet in uw eigen tuin? Onze designers gaan dan graag voor u aan de slag. Heeft u dat nog niet? Geen zorgen! Onze designers komen graag met creatieve voorstellen. 

 • Wat zijn de kosten

  Kosten zwembad in de tuin

  Er bestaat helaas geen simpele berekening over hoeveel een zwembad in de tuin kost. Als een zwembad twee keer zo groot is, betekent dat nog niet dat het zwembad twee keer zo duur is. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. 

 • VONDOM

  Modern zwembadmeubilar

  VSB Wellness is een exclusieve dealer van VONDOM zwembadmeubilair. Dit jonge en dynamisch merk uit Valencia ontwerpt unieke en futuristische meubels voor onder andere tuinen. Dus naast het aanleggen van een zwembad in de tuin, is het ook mogelijk meubilair mee te nemen in het ontwerp. 

 • Diverse mogelijkheden

  Zwembad in de tuin verwarmen

  Wilt u graag grotere gedeeltes per jaar zwemmen in uw zwembad? Dat is mogelijk. Wij bieden meerdere manieren aan om uw zwembadwater te verwarmen. 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven