Buitenzwembad

Buitenzwembad

Genieten van ontspannen lichaamsbeweging in een zwembad op maat is een heerlijke aanvulling op uw wellnessfaciliteiten. VSB Wellness is specialist in maatwerk sauna’s en wellnessoplossingen, waaronder zwembaden. Hierin werken wij samen met een vaste kring van adviseurs en specialisten. Wilt u een rond of rechthoekig zwembad of een combinatie daarvan? Met betegeling, een mozaïeken vloer of whirlpool ingebouwd? Laat ons uw wensen weten! Een zwembad aanleggen vergt een goede voorbereiding. Onze architect ontwerpt graag uw ideale zwembad, voor binnen of buiten.


Maatwerk

Het voordeel van een bouwkundig zwembad is dat het zwembad precies in de door u opgegeven maten gemaakt kan worden. Dus de lengte, breedte, diepte en het wel of niet meemetselen van bv. een trap of geronde hoeken bepaalt u helemaal zelf. U zit niet meer gebonden aan de vaste maten: Elke denkbare vorm is mogelijk. Als u een zwembad aan wil laten leggen, dan wil VSB Wellness u daar graag in begeleiden.

De realisatie van een bouwkundig zwembad bestaat uit 2 delen:

Het bouwkundige gedeelte

Onder het bouwkundige gedeelte vallen o.a. het afgraven en afvoeren van zand, bekisting plaatsen, betonvloer storten, muren opmetselen en de inbouwdelen monteren, betegelen, foliën en de verdere afwerking. VSB Wellness kan dat indien u dat wenst, geheel voor u regelen.

Het technische gedeelte

Naast het bouwkundige gedeelte is er het technische gedeelte (de technische ruimte met de pompen, filtratie, verwarming, chloordosering, eventuele overkapping, lamellenafdekking, etc.) Wij kunnen u nog voor de bouw ook continu begeleiden qua plaatsing van de betreffende onderdelen en u daarbij van de nodige adviezen voorzien. Onze specialisten staan voor u klaar om uw zwembad geheel naar uw wensen te ontwerpen. Om een indruk te krijgen wat voor mogelijkheden er zijn, kunt u een kijkje nemen naar enkele door VSB Wellness eerder gerealiseerde projecten.

Beste kwaliteit

Graag willen wij u erop wijzen dat de materialen die wij aanbieden van de beste kwaliteit zijn. Goede voorbeelden hiervan zijn de folie en PVC-slangen. Het gebruik van PVC-slangen is duurder maar kapot vriezen of breuk door grondverzakking behoort dan ook tot het verleden. De folie die wij gebruiken is van ALKOR PLAN, welke bekend staat als de beste folie verkrijgbaar. Om de hoge kwaliteit te kunnen handhaven mag deze folie alleen door gediplomeerde folielassers verwerkt worden.

Service en Onderhoud

Een zwembad kopen bij VSB Wellness geeft u garantie op mooi eindresultaat. Bij ieder zwembad dat wij realiseren leveren wij een onderhoudspakket. Dit zijn de benodigde chemicaliën en materialen die u kunt gebruiken om uw zwembad in topconditie te houden. Uiteraard bieden wij service en onderhoud op uw zwembad. Neem hiervoor contact met onze serviceafdeling op via +31 (0)13 504 7041 of service@vsbwellness.nl. Voor al uw onderhoudsartikelen kunt u ook terecht op onze webshop.

Totaalaanbod

Bij de bouw van een nieuw zwembad is het vaak interessant om ook de omgeving van het bad aan te pakken. Zo kiezen veel van onze klanten ervoor een buitendouche of buitensauna bij het zwembad. De combinatie van de saunagang en heerlijk afkoelen in uw eigen zwembad is heerlijk. Naast buitenfaciliteiten bieden wij u nog veel meer. Denk aan maatwerk interieuroplossingen van badkamer tot keuken. Een whirlpool voor binnen of buiten, stoomdouche in uw badkamer of bijvoorbeeld een infraroodcabine. Alles is mogelijk bij VSB Wellness.

 

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven