• Ontspannen in uw eigen Coast Spas whirlpool bad

 • Gun uzelf de luxe die u verdient

 • Deel uw Coast Spas met vrienden

 • De mogelijkheden zijn eindeloos

Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000

Coast Spas luxe whirlpool bad

In ons assortiment voeren wij luxe whirlpool baden die zorgvuldig met de hand vervaardigd zijn met behulp van hoogwaardige componenten. Deze luxe whirlpool baden van Coast Spas zijn leverbaar met de nieuwste functies en innovaties. Ons assortiment bevat luxe whirlpool baden die passen bij elke levensstijl. 

Snelmenu Coast Spas luxe whirlpool bad

Klik op onderstaande Coast Spas serie voor meer informatie

coast spas luxe whirlpool bad traditionalcoast spas luxe whirlpool bad curve

coast spas luxe whirlpool bad infinitycoast spas luxe whirlpool bad swim

whirlpool bad brochure

DOWNLOAD DE COAST SPA 2022 BROCHURE

Vul onderstaand formulier in & lees alles over de luxe whirlpool baden van Coast Spas in de nieuwste brochure!

Wat is een Coast Spas luxe whirlpool bad?

Een Coast spas luxe whirlpool bad is simpel gezegd een verwarmd, vaak meerpersoons bubbelbad van het merk Coast Spas. Deze whirlpool baden staan ook wel bekend onder de naam spa, hottub of jacuzzi. VSB Wellness verkoopt luxe whirlpool baden van het merk Coast Spas, aangezien deze aan onze wensen voldoen. Coast Spas whirlpool baden hebben namelijk het ISO:9001:2015 certificatie, deze certificatie is de hoogste internationale erkende kwaliteitsstandaard voor fabrikanten. Bent u op zoek naar een luxe whirlpool bad? Dan adviseren wij u graag vrijblijvend. Wilt u accent leggen op de meest stijlvolle oplossing, op een creatieve variant, of op een superieure techniek? Met onze Coast Spas luxe whirlpool baden hebben wij een oplossing die volledig is afgestemd op úw vraag.

Wat zijn de voordelen van een whirlpool bad?

voordelen coast spas luxe whirlpool badHet voordeel van een whirlpool bad ten opzichte van een zwembad is dat een whirlpool bad veel minder onderhoud nodig heeft en het gehele jaar door te gebruiken is. Ook in de winter is het puur genieten. Onze luxe Coast spas whirlpool baden zijn van alle gemakken voorzien en uitgebreid met veel opties zodat u deze helemaal naar wens kunt instellen. De Coast Spas whirlpool baden bieden onder andere:

 • Het hele jaar plezier

Een groot voordeel van een whirlpool bad is dat u deze gedurende het hele jaar kan gebruiken, ongeacht of jaargetij en of deze binnen of buiten staat. Omdat het water wordt verwarmd tot ongeveer 37 graden kunt u ook bij lage temperaturen genieten van een whirlpool bad. Er zitten zelfs extra voordelen aan het gebruik van een whirlpool bad bij lagere temperaturen. Zorg er wel voor dat u het whirlpool bad goed bedekt wanneer deze ‘s winters buiten staat en u deze niet gebruikt.

 • Vermindering van stress

Een whirlpool bad is natuurlijk lekker ontspannend, maar wist u ook dat het ook werkelijk stress verminderend werkt? De bubbels in het water werken rustgevend, en daarnaast biedt een jacuzzi verlichting van stress dankzij de waterjets. Op uw voeten zitten duizenden zenuwuiteinden, dus wanneer u deze laat masseren door de waterjets wordt uw gemoedstoestand verbeterd.

 • Bestrijding van spier- en gewrichtspijn

Een whirlpool bad helpt tegen spier- en gewrichtspijn via twee manieren. De eerste manier is dat u zo gaat liggen dat de gevoelige spieren precies voor een waterjet zitten, hierdoor worden de spieren gemasseerd door de jets. De tweede manier heeft met de algemene werking van de whirlpool bad te maken. Wanneer u in een bad ligt, hoeven uw spieren zich minder aan te spannen. Dit zorgt ervoor dat u vrijer kunt bewegen wat weer helpt tegen spier- en gewrichtspijn. Zeker de combinatie van beide manieren werkt zeer goed.

 • Verbetering van uw bloedcirculatie

Doordat de temperatuur van het water in de whirlpool bad rond de 37 graden ligt, stijgt uw lichaamstemperatuur. Dit zorgt ervoor dat uw bloedvaten wijder worden waardoor uw bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Dit kan dan ook weer medische voordelen hebben, zeker wanneer u last heeft van reuma, artritis of long en/of hart problemen.

 • Bevordering van slaap

Een whirlpool bad kan helpen bij het bevorderen van uw nachtrust. Dit heeft alles te maken met het warme water. Wanneer u anderhalf uur voor het slapen gaan in uw whirlpool bad gaat liggen, valt u als u in bed ligt sneller in slaap en komt u eerder in een diepe slaap terecht. Een goede nachtrust heeft ook weer voordelen voor uw gezondheid, en uw gemoedstoestand de volgende (werk)dag.

Dus naast dat een whirlpool bad een mooi item is voor thuis, heeft het meerdere voordelen voor u en uw gezondheid. De whirlpools van VSB Wellness zijn voorzien van de nieuwste technieken en kunnen we geheel naar uw smaak maken. Kijk direct naar de mogelijkheden en geniet binnenkort van uw eigen Coast Spas luxe whirlpool bad.

Coast Spas luxe whirlpool bad in de tuin

Een Coast Spas luxe whirlpool bad voor in de tuin is de perfecte manier om heerlijk te ontspannen na een lange werkdag of wanneer u in het weekend even een paar uurtjes wil relaxen. Lekker onderuit liggen en genieten van het warme water. Met een drankje erbij is dit een perfecte manier van quality time voor u alleen of met meerdere personen. De mogelijkheden zijn onbeperkt en wij zorgen dat uw wens realiteit wordt. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw nieuwe luxe whirlpool bad verwerken in een maatwerk vlonder. In onze eigen fabriek staan de timmermannen klaar uw vlonder op maat te produceren. VSB Wellness levert niet alleen luxe whirlpool baden, maar is de totaalleverancier van grote en kleine wellness- en interieurprojecten volledig op maat. Uw whirlpool bad in de tuin combineren met een zwembad in de tuin, een buitensauna of buitendouche, behoort dus zeker ook tot de mogelijkheden!

Wat kost een Coast Spas whirlpool bad aan stroom?

Het verbruik van een luxe whirlpool bad is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren, zoals het seizoen, de mate van isolatie en de gebruiksfrequentie. Er is natuurlijk energie nodig om het water te kunnen verwarmen. Over het algemeen geldt dat om één liter water met één graad Celsius te kunnen verwarmen, er +/- 1,16 Watt nodig is. Of het whirlpool bad nu open of dicht is, het water zal altijd afkoelen. Daarnaast is de afkoeling van het water in de winter natuurlijk groter dan in de zomer. Gemiddeld koelt het water in het whirlpool bad zo’n 3,8 graden Celsius per dag af. Het gemiddelde verbruik komt neer op 5 - 6 kW per dag. Heeft u een Coast Spas whirlpool bad op het oog dan kunnen wij specifiek voor dit model berekenen wat de kosten per jaar zijn. 

Coast Spas luxe whirlpool bad handleidingen

Bekijk hieronder de handleidingen van een Coast Spas whirlpoolbad.

Wilt u meer informatie over een Coast Spas luxe whirlpool bad?
Vul het onderstaande formulier in of neem direct met ons contact op en wij helpen u graag verder.

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 
Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
 • Diverse modellen en oplossingen

  Altijd een Coast Spas whirlpool bad die bij u past

  VSB Wellness levert diverse modellen whirlpool baden met de meest uiteenlopende specificaties, geeft advies en komt met whirlpool bad oplossingen die volledig zijn afgestemd op úw vraag.

 • Compleet naar wens

  Ontwerp op maat

  VSB Wellness is productontwikkelaar van inbouw spa's op maat en biedt u, met maatwerk en standaardoplossingen, een enorme keuze in opbouw- en inbouwmodellen. Wij denken met u mee en verzorgen het gehele traject van advies tot plaatsing van het whirlpool bad.

 • Aangeraden door doctoren

  Verlichting van Spierziekten

  Hydrotherapie wordt door veel doctoren aangeraden als behandeling bij (chronische) ziekten als artritis en reuma. 10-15 minuten per dag in een whirlpool bad met een watertemperatuur tussen de 36 en 40 graden verminderen klachten aanzienlijk.

 • Pure verwennerij

  Ontspanning gewoon thuis

  Met een Coast Spas whirlpool bad haalt u pure verwennerij  in huis. Niet alleen voor wat betreft de vele plezierige uurtjes die u erin zult doorbrengen, maar zeker ook vanwege de positieve effecten.

 • Heerlijk na het sporten

  Pure ontspanning

  U zult merken dat een regelmatig bezoek aan het whirlpool bad u zowel fysiek als mentaal ontspant. Zeker wanneer u de instelling heeft gevonden die uw het meest prettig vindt. Laat u zich door onze adviseurs uitgebreid informeren betreffende de verschillende modellen en mogelijkheden.

 • Whirlpools voor iedere prijsklasse

  De echte 'Jacuzzi'

  Een Jacuzzi  is naast een merknaam inmiddels ook een verzamelterm geworden voor whirlpools van alle prijsklassen. Naast Coast Spas baden levert VSB Wellness ook de echte "Jacuzzi".

 • Totaalleverancier spabaden

  Ook voor onderhoud en service

  Het is aan te bevelen om de Coast Spa om de paar jaar van onderhoud te voorzien. Net als bijvoorbeeld een auto bevat het bad onderdelen die door gebruik kunnen slijten. Door een regulier onderhoud kunnen grote kosten worden voorkomen.

 • Meer dan 35 jaar ervaring

  Brede range whirlpool baden

  Met meer dan 35 jaar ervaring in de wellness branche kunnen we u een zeer breed scala aan whirlpool baden aanbieden. Bij VSB Wellness kunt u niet alleen de afmetingen en de vorm van uw whirlpool kiezen, maar ook het materiaal van de omkasting en de kleur van de schelp.

 • Proefzitten & Korting

  Showroommodel kopen?

  We hebben altijd verschillende spa`s in onze showroom te Diessen (NL) staan. Hierop kunnen wij u een gereduceerde prijs aanbieden. Daarnaast kunt u komen proefzitten zodat u precies het juiste model voor uw lichaam en wensen kiest.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven