• Uw eigen sauna thuis

 • Prachtige design sauna's

 • De luxe die u verdient

 • Geheel op maat gemaakt

Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000

Sauna

Zoekt u een traditionele Finse sauna of wilt u een hypermoderne design sauna kopen? Een binnensauna of een buitensauna? Alles is mogelijk. Wij adviseren in het ontwerp, bouwen de sauna in onze eigen werkplaats en installeren de sauna bij u thuis. Vakwerk, kwaliteit en service. Bent u nog aan het oriënteren maar weet u niet welke sauna geschikt is voor u? Gebruik dan onze SaunaSelector om te kijken welke sauna aansluit bij uw wensen en behoeftes.

Meer Informatie • Altijd een sauna die bij u past

  Maatwerk

  Misschien ligt hier de sterkste kracht van VSB Wellness. Luisteren naar de individuele wensen, dan overleggen met onze technische mensen en andere betrokkenen, het passen en meten, berekeningen maken en tekeningen uitwerken. Ondersteund door de beste technische voorzieningen, zoals onze eigen CNC gestuurde machines. Met oog voor detail, smaak, interieur, comfort, budget en tijdpad. Functionaliteit in de hoofdrol. Totdat uiteindelijk onze installateurs en houtbewerkers aan de slag mogen.

 • Goed voor lichaam en geest

  Gezondheid

  De sauna is gezond voor uw lichaam en geest. Maar waarom eigenlijk? Voor welke klachten is de sauna bij uitstek een gezond middel? En bij welke juist niet? Een saunagang levert rust en ontspanning op. Er zijn veel verschillende soorten sauna’s, zoals de Finse sauna, de infraroodcabine met korte golf en de infrarood sauna met lange golf.

 • Thuis in wellness

  Sauna op maat

  Niet iedere woning is gelijk. VSB onderscheidt zich in maatwerkgerichte interieuroplossingen waaronder schuine kanten i.v.m. dakconstructies, infrarood in het dak van de cabine, ombouw van bijvoorbeeld rookkanalen, dakkapellen etc. 

 • Traditionele beleving

  Finse sauna

  Wilt u een sauna kopen met een traditionele uitstraling, zoals een Finse sauna? Dan bent u bij VSB Wellness aan het juiste adres. VSB Wellness onderscheidt zich in maatwerk sauna's. Eigenschappen als schuine kanten i.v.m. dakconstructies, ronde vormen, ombouw van rookkanalen, dakkapellen etc. zijn voor VSB Wellness geen probleem.

 • Dé trend

  Design Sauna

  Op het gebied van sauna’s is het de tendens om steeds meer sauna’s af te werken met een trendy design en mooie materialen. VSB Wellness is in dit segment trendsetter.  

 • Aanwinst in uw tuin

  Buiten sauna

  Wat is er fijner dan om door uw eigen tuin naar uw buitensauna te lopen? En af te koelen op uw eigen privé terras? Misschien heeft u iets meer ruimte in uw tuin, zodat u ook een buitendouche kunt plaatsen. Toppunt van genieten..wij helpen u graag om uw droom te verwezenlijken.

 • Ook voor de doe-het-zelver

  Zelfbouw

  Zelf uw sauna bouwen?

  VSB Wellness biedt u de keuze uit drie pakketten zelfbouw sauna’s van hoge kwaliteit. Dit zijn sauna’s die u zelf met de bijgeleverde bouwtekening en beschrijving in elkaar kunt zetten.

 • Van handdoek tot saunalepel

  Sauna accessoires

  Als totaalaanbieder levert VSB Wellness sauna onderdelen, sauna accessoires & toebehoren die uw wellness ruimte compleet maken. Of het nu gaat om sauna-emmers, houtonderdelen, een losse hoofdsteun voor in uw sauna of een complete buitendouche, VSB Wellness kan u van dienst zijn.

 • Thuis in wellness

  Internationaal

  VSB Wellness levert cabines in Nederland, België en zelfs ver buiten de landsgrenzen. Neem contact op met onze Wellness-adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven