Finse sauna

Finse sauna

Wilt u een sauna kopen met een traditionele uitstraling zoals een Finse sauna? Dan bent u bij VSB Wellness aan het juiste adres. VSB Wellness onderscheidt zich in maatwerk sauna's. 

Uw eigen Finse sauna thuis

Het begint met een wens...
U wilt een sauna kopen voor in uw huis of tuin. In uw eigen omgeving, zodat u op het tijdstip dat u wenst in uw eigen sauna kunt stappen. Om te genieten of juist om aan uw gezondheid en weerstand te werken.Laat uw sauna wensen uitkomen! Zoekt u een traditionele Finse sauna of wilt u een hypermoderne design sauna kopen? Een binnensauna of een buitensauna? Alles is mogelijk. Wij adviseren in het ontwerp, bouwen de sauna in onze eigen werkplaats en installeren de sauna bij u thuis. Vakwerk, kwaliteit, service én scherpe prijzen. 

Materialen en houtsoorten

Hout is een natuurproduct en heeft de eigenschap te ‘ademen’. Hout is bovendien in staat om de opgenomen warmte weer gelijkmatig af te geven. Het gebruik van de juiste houtsoorten is dan ook van groot belang voor de bouw van een sauna. Er zijn veel verschillende houtsoorten geschikt voor uw toekomstige sauna. Een deel van ons aanbod kunt u vinden op onze Houtsoorten pagina. U kunt onbegrensd combineren met diverse materialen als houtsoorten, natuursteen of juist met veel glas. Modern of klassiek, uitdagend of juist heel beheerst. Daarnaast is er natuurlijk de keuze uit verschillende houtsoorten en verschillende sauna onderdelen zoals bijvoorbeeld verlichting en kachels. U levert de ideeën die wij graag uitwerken tot een geheel naar wens gemaakte maatwerk sauna. Mocht u nog ideeën kunnen gebruiken, kijk eens naar onze Inspiratie pagina. Hier staat een greep van de projecten die we de laatste jaren hebben gerealiseerd.

3D Visuals van uw project

Door de vele mogelijkheden in materialen, stijlen en uitvoeringen is het soms lastig het volledige plaatje voor te stellen. Daar hebben wij de perfecte oplossing voor. Onze eigen 3D tekenaar maakt voor u een levensechte kijk in uw toekomstige realisatie. Ons gezamelijke project en uw wellness, zoals het kan worden.

Sleep of klik op de afbeelding om van tekening naar foto te gaan.


Een gezonde investering

De Finse sauna is gezond voor uw lichaam en geest. Maar om de juiste effecten te behalen en optimaal te kunnen genieten van de sauna is het belangrijk de stappen in de saunagang precies te volgen. De temperatuur in de sauna wordt gecreërd door de sauna-kachel. Er bestaan twee types sauna-kachel; electrisch en houtgestookt. Er bestaan veel verschillen tussen kachels en een juist advies hierin is zeer belangrijk. Wat veel mensen niet weten is dat een combinatie tussen infrarood en sauna tevens mogelijk is. Zo heeft u de voordelen van infrarood en een sauna in één.

Totaal aanbieder

VSB Wellness biedt ook materialen voor zelfbouw en complete zelfbouwpakketten aan. Heeft u vragen over onze Finse sauna's? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven