• Ontspannen in uw eigen Coast Spa

 • Gun uzelf de luxe die u verdient

 • Deel uw Coast Spa met vrienden

 • De mogelijkheden zijn eindeloos

Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000

Coast Spas whirlpools bij VSBWellness

VSB Wellness heeft Coast Spas whirlpools die passen bij elke levensstijl en budget. De whirlpools zijn zorgvuldig met de hand vervaardigd met behulp van hoogwaardige componenten en leverbaar met de nieuwste functies en innovaties. Ons assortiment bevat whirlpools die passen bij elke levensstijl en budget. De whirlpools zijn zorgvuldig met de hand vervaardigd met behulp van hoogwaardige componenten en leverbaar met de nieuwste functies en innovaties.

Klik op onderstaande Coast Spa serie voor meer informatie

coast spa traditionalcoast spa curve

coast spa infinitycoast spa swim

Vul onderstaand formulier in voor de Coast Spa 2019 brochure

Wat is een Coast spas whirlpool?

Een Coast spas whirlpool is simpel gezegd een verwarmd, vaak meerpersoons zitbubbelbad van het merk Coast Spa. Deze baden zijn ook wel bekend onder de naam Spa of hottub. VSB Wellness verkoopt whirlpools van het merk Coast Spas aangezien deze aan onze wensen voldoen. Wilt u een Coast Spas whirlpool kopen? Dan adviseren wij u graag vrijblijvend. Wilt u accent leggen op de meest stijlvolle oplossing, op een creatieve variant, of op een superieure techniek? Wij hebben whirlpooloplossingen die volledig zijn afgestemd op úw vraag.

Voordeel van een Coast spas whirlpool 

Het voordeel van een Coast spas whirlpool ten opzichte van een zwembad is dat een Coast Spas whirlpool veel minder onderhoud nodig heeft en het gehele jaar door te gebruiken is. Ook in de winter is het puur genieten. Onze luxe Coast spas whirlpool zijn van alle gemakken voorzien en uitgebreid met veel opties zodat u deze helemaal naar wens kunt instellen. De Coast spas whirlpools zijn onder andere:

  • Het hele jaar door heerlijk en ontspannend, ook ’s winters;
  • Werkt stress verminderd en bevordert het slapen;
  • Bestrijdt spier- en gewrichtspijn;
  • Verbeterd de bloedcirculatie/ spijsvertering en bevordert gewichtsverlies;
  • Vermindert uw hoofdpijn en verbetert uw slaap en stemming;
  • Is bij VSB Wellness zeer betaalbaar.

Coast spas whirlpool in de tuin

Een Coast spas whirlpool kopen voor in de tuin is de perfecte manier om heerlijk te ontspannen na een lange werkdag of wanneer u in het weekend even een paar uurtjes wilt relaxen. Lekker onderuit liggen en genieten van het warme water. Met een lekker drankje erbij is dit een perfecte manier van quality time voor u alleen of met meerdere personen.

Wat kost een Coast spas whirlpool aan stroom?

Het verbruik van een Coast Spas whirlpool is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren, zoals het seizoen, de mate van isolatie en de gebruiksfrequentie. Er is natuurlijk energie nodig om het water in de Coast Spas whirlpool te kunnen verwarmen. Over het algemeen geldt dat om één liter water met één graad Celsius te kunnen verwarmen, er 1,16 Watt nodig is. Of de Coast Spas whirlpool nu open of dicht is, het water zal altijd afkoelen. Daarnaast is de afkoeling van het water in de winter natuurlijk groter dan in de zomer. Gemiddeld koelt het water in de Coast Spas whirlpool zo’n 3,8 graden Celsius per dag af. Met deze gegevens zou u dus uit kunnen rekenen hoeveel stroom uw Coast Spas whirlpool verbruikt. Als we uitgaan van een gemiddelde inhoud van 1500 liter, is het verbruik van uw Coast Spas whirlpool ongeveer 1 euro 50 per dag. Het verbruik van uw Coast Spas whirlpool op jaarbasis komt dan ongeveer neer op 550 euro. Heeft u een Coast Spas whirlpool op het oog dan kunnen wij specifiek voor dit model berekenen wat de kosten per jaar zijn. 

Wilt u meer informatie over een Coast Spas Whirlpool kopen?
Vul het onderstaande formulier in of neem direct met ons contact op en wij helpen u graag verder.

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 
 • Diverse modellen en oplossingen

  Altijd een whirlpool die bij u past

  VSB Wellness levert diverse modellen whirlpools met de meest uiteenlopende specificaties, geeft  advies en komt met whirlpooloplossingen die volledig zijn afgestemd op úw vraag.

 • Compleet naar wens

  Ontwerp op maat

  VSB Wellness is productontwikkelaar van inbouw spa's op maat en biedt u, met maatwerk en standaardoplossingen, een enorme keuze in opbouw- en inbouwmodellen. Wij denken met u mee en verzorgen het gehele traject van advies tot plaatsing van de whirlpools.

 • Aangeraden door doctoren

  Verlichting van Spierziekten

  Hydrotherapie wordt door veel doctoren aangeraden als behandeling bij (chronische) ziekten als artritis en reuma. 10-15 minuten per dag in een whirlpool met een watertemperatuur tussen de 36 en 40 graden verminderen klachten aanzienlijk.

 • Pure verwennerij

  Ontspanning gewoon thuis

  Met een Coast Spas whirlpool bad haalt u pure verwennerij  in huis. Niet alleen voor wat betreft de vele plezierige uurtjes die u erin zult doorbrengen, maar zeker ook vanwege de positieve effecten.

 • Heerlijk na het sporten

  Pure ontspanning

  U zult merken dat een regelmatig bezoek aan het whirlpool bad u zowel fysiek als mentaal ontspant. Zeker wanneer u de instelling heeft gevonden die uw het meest prettig vindt. Laat u zich door onze adviseurs uitgebreid informeren betreffende de verschillende modellen en mogelijkheden.

 • Whirlpools voor iedere prijsklasse

  De echte 'Jacuzzi'

  Een Jacuzzi  is naast een merknaam inmiddels ook een verzamelterm geworden voor whirlpools van alle prijsklasse. Naast Coast Spas baden levert VSB Wellness ook de echte "Jacuzzi".

 • Totaalleverancier spabaden

  Ook voor onderhoud en service

  Het is aan te bevelen om de Coast Spa om de paar jaar van onderhoud te voorzien. Net als bijvoorbeeld een auto bevat het bad onderdelen die door gebruik kunnen slijten. Door een regulier onderhoud kunnen grote kosten worden voorkomen.

 • Meer dan 35 jaar ervaring

  Brede range whirlpool baden

  Met meer dan 35 jaar ervaring in de wellness branche kunnen we u een zeer breed scala aan whirlpool baden aanbieden. Bij VSB Wellness kunt u niet alleen de afmetingen en de vorm van uw whirlpool kiezen, maar ook het materiaal van de omkasting en de kleur van de schelp.

 • Proefzitten & Korting

  Showroommodel kopen?

  We hebben altijd verschillende spa`s in onze showroom te Diessen (NL) staan. Hierop kunnen wij u een gereduceerde prijs aanbieden. Daarnaast kunt u komen proefzitten zodat u precies het juiste model voor uw lichaam en wensen kiest.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven