• Ontspannen in uw eigen whirlpool

 • En gezellig...

 • Altijd lekker warm..

Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000

Whirlpool / Jacuzzi

De whirlpool die bij uw levensstijl past

VSB Wellness heeft whirlpools die passen bij elke levensstijl en budget. De whirlpools zijn zorgvuldig met de hand vervaardigd met behulp van hoogwaardige componenten en leverbaar met de nieuwste functies en innovaties.

Ontspannen in de bubbels van uw eigen spa

Wilt u een accent leggen op de meest stijlvolle oplossing, op een creatieve variant, of op een superieure techniek? VSB Wellness geeft een to-the-point advies en komt met whirlpooloplossingen die volledig zijn afgestemd op úw vraag. Voor een overzicht van alle modellen en de daarbij behorende specificaties.

Intelligente oplossingen voor uw spa

VSB Wellness is productontwikkelaar van inbouw spa's op maat en biedt u, met maatwerk en standaardoplossingen, een enorme keuze in opbouw- en inbouwmodellen. Coast Spas zijn het neusje van de zalm op het gebied van spabaden. Oftewel pure verwennerij.

Met het eenvoudig te bedienen besturingssysteem stelt u de richting en intensiteit van de vele water- en luchtstromen naar wens in. Zacht wanneer u heerlijk wilt relaxen, en wat harder als uw vermoeide spieren toe zijn aan een goede massage. Vanzelfsprekend bestaat het assortiment van Coast Spas uit diverse modellen met ieder een geheel eigen indeling, comfort en design. Door een enorme variatie in zitposities, aantal jets en de positie hiervan, slaagt Coast Spas er telkens weer in om voor iedereen een model naar wens te leveren.

Altijd de juiste temperatuur

Van een whirlpool, spa of jacuzzi heeft u 365 dagen per jaar plezier. U kunt heerlijk baden met een constante temperatuur van ± 37°C/38°C. Het bad staat altijd gereed. Op warme dagen voor een heerlijke verfrissing en op koude dagen voor een heerlijk "warm" badje. Een whirlpool is zeer geschikt voor buiten. De baden zijn zo ontwikkeld dat ze alle weersinvloeden gemakkelijk kunnen doorstaan. Sterker nog, wat is er nog lekkerder dan bij het vriespunt heerlijk naar de dwarrelende sneeuwvlokken te kijken vanuit u spa.

Voordelen van een whirlpool

Eigenaar zijn van een whirlpool heeft veel voordelen op het gebied van gezondheid en well-being maar ook op het sociaal gebied kan een whirlpool een verrijking zijn. Een warm bad is de juiste plaats om spieroefeningen te doen, bij wijze van herstel, bij vermoeide of stijve spieren of om fit te blijven.

Een mens heeft voldoende nachtrust nodig. Een warm bad voor het slapen gaan bevorderd de nachtrust. Het zorgt ervoor dat je makkelijker inslaapt en dieper in slaap komt. Daarnaast is het natuurlijk een verfraaiing van uw tuin en een investering in de waarde van uw woning.

Ontstressen

De meeste lichamelijke klachten zijn onschuldig. Met onschuldig bedoelen we dat er geen ernstige lichamelijke ziekte of afwijking aanwezig is. Lichamelijke overbelasting en stress zijn de meest voorkomende oorzaken van ‘onschuldige’ lichamelijke klachten. In een warm bad kan u lichaam compleet tot rust komen. Spieren komen tot rust in de warmte en de massage van de jets bevorderen de goede doorbloeding van de spieren.

Kies een serie of download de brochure

Coast Spas - Traditional Spas serieCoast Spas - Curve Spas serieCoast Spas - Cascade Spas serieCoast Spas - Patio Spas serieCoast Spas - Swim Spas serie

Coast Spa`s 2019 brochure

Klik hier voor 7 handige bespaartips voor whirlpools.
Klik hier voor de complete gids voor whirlpool onderhoud.

Meer Informatie
 • Diverse modellen en oplossingen

  Altijd een whirlpool die bij u past

  VSB Wellness levert diverse modellen whirlpools met de meest uiteenlopende specificaties, geeft  advies en komt met whirlpooloplossingen die volledig zijn afgestemd op úw vraag.

 • Compleet naar wens

  Ontwerp op maat

  VSB Wellness is productontwikkelaar van inbouw spa's op maat en biedt u, met maatwerk en standaardoplossingen, een enorme keuze in opbouw- en inbouwmodellen. Wij denken met u mee en verzorgen het gehele traject van advies tot plaatsing van de whirlpools.

 • Aangeraden door doctoren

  Verlichting van Spierziekten

  Hydrotherapie wordt door veel doctoren aangeraden als behandeling bij (chronische) ziekten als artritis en reuma. 10-15 minuten per dag in een whirlpool met een watertemperatuur tussen de 36 en 40 graden verminderen klachten aanzienlijk.

 • Pure verwennerij

  Ontspanning gewoon thuis

  Met een Coast Spas whirlpool bad haalt u pure verwennerij  in huis. Niet alleen voor wat betreft de vele plezierige uurtjes die u erin zult doorbrengen, maar zeker ook vanwege de positieve effecten.

 • Heerlijk na het sporten

  Pure ontspanning

  U zult merken dat een regelmatig bezoek aan het whirlpool bad u zowel fysiek als mentaal ontspant. Zeker wanneer u de instelling heeft gevonden die uw het meest prettig vindt. Laat u zich door onze adviseurs uitgebreid informeren betreffende de verschillende modellen en mogelijkheden.

 • Whirlpools voor iedere prijsklasse

  De echte 'Jacuzzi'

  Een Jacuzzi  is naast een merknaam inmiddels ook een verzamelterm geworden voor whirlpools van alle prijsklasse. Naast Coast Spas baden levert VSB Wellness ook de echte "Jacuzzi".

 • Totaalleverancier spabaden

  Ook voor onderhoud en service

  Het is aan te bevelen om de Coast Spa om de paar jaar van onderhoud te voorzien. Net als bijvoorbeeld een auto bevat het bad onderdelen die door gebruik kunnen slijten. Door een regulier onderhoud kunnen grote kosten worden voorkomen.

 • Meer dan 35 jaar ervaring

  Brede range whirlpool baden

  Met meer dan 35 jaar ervaring in de wellness branche kunnen we u een zeer breed scala aan whirlpool baden aanbieden. Bij VSB Wellness kunt u niet alleen de afmetingen en de vorm van uw whirlpool kiezen, maar ook het materiaal van de omkasting en de kleur van de schelp.

 • Proefzitten & Korting

  Showroommodel kopen?

  We hebben altijd verschillende spa`s in onze showroom te Diessen (NL) staan. Hierop kunnen wij u een gereduceerde prijs aanbieden. Daarnaast kunt u komen proefzitten zodat u precies het juiste model voor uw lichaam en wensen kiest.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven