Coast Spas whirlpool bad opties

Een Coast Spas luxe whirlpool bad is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar instap-en gebruiksklaar. Het bad is bestand tegen langdurige en extreme weersomstandigheden. In een land als Nederland, bekend om het wisselend en soms extreme klimaat, is dat een absolute must. Coast Spas produceert de complete spa op een enkele component na (motoren/jets). Voor deze componenten werken zij alleen samen met leveranciers die hetzelfde hoge kwaliteitsniveau kunnen garanderen. Coast Spas is dan ook de eerste whirlpoolproducent waarbij het streven naar het hoogste kwaliteitsniveau is erkend in de vorm van een ISO 9001-2008 certificaat. Coast Spas vult en test iedere whirlpool uitvoerig voordat ze worden verscheept. Bij aankomst van de whirlpool bij VSB Wellness in Diessen worden de baden nogmaals door ons technisch team gevuld en getest.

Upgrades and maatwerk

Een whirlpool van Coast Spas biedt vele optionele functies waarmee de spa precies op uw wens afgestemd kan worden. Hieronder ziet u een overzicht van Chromotherapie, Filter, schelp, smart spa, jets, audio, omkasting, desinfectie, isolatie en cover.

Voor het totale overzicht nodigen we u graag uit in onze showroom, of bekijk de Coast Spas brochure door onderstaand formulier in te vullen.
 

whirlpool bad brochure

DOWNLOAD DE COAST SPA 2022 BROCHURE

Vul onderstaand formulier in & lees alles over de luxe whirlpool baden van Coast Spas in de nieuwste brochure!

Chromotherapie voor een gunstig effect op uw fysiologie

Chromotherapie in zijn zuiverste vorm bestaat al duizenden jaren. In de 19e eeuw werd ontdekt dat bepaalde kleuren een gunstig effect hebben op iemands fysiologie. Coast Spas heeft chromotherapie vorm gegeve in verschillende visueel stimulerende pakketten, van jet Waterline Multicolor LED Gem Lighting Package tot het nieuwe Chromazone systeem. Verlicht de hele spa in de kleur die bij uw stemming of de gewenste sfeer past. De sfeervolle omgeving die wordt gecreëerd door verschillende kleuren kan meerdere gezondheidsvoordelen bieden voor uw lichaam en geest.

voordelen chromotherapie bubbelbad Kleuren met daarbij de voordelen op uw fysiologie

 • Rood: Energie,passie & bloedsomloop
 • Blauw: Kalmeert, verzacht & vermindert ontstekingen
 • Oranje: Geluk, vitaliteit & spijsvertering
 • Paars: Punitiviteit, inspiratie & slaap
 • Groen: Balans, verjongen & genezen
 • Roze: Jeugdigheid, vriendelijkheid & ontgifting
  chromotherapie whirlpool

Hydro Cyclonic Filter systeem voor kristalhelder water

Het Hydro Cyclonic Filtration®-systeem is een onder druk werkend filtratiesysteem dat uw water glashelder houdt. Zonder een filtersysteem onder druk vermengt het vuil uit de filter zich met het water. Coast Spas 'Hydro Cyclonic Filtration® System verwijdert de verontreiniging uit het badgedeelte en vergrendelt het vuil in een gesloten bus onder druk, om te voorkomen dat deze stoffen uit het bad opnieuw in de filter terecht komen. Geniet van echt schoon en helder water met het Hydro Cyclonic Filtration®-systeem.
Hydro Cyclonic Filter systeem
Voordelen van Hydro Cyclonic Filter

 • 83% sneller & 20% efficienter dan skimmer filtratie systemen
 • Het grootste spafilter (175 sq.ft.)
 • Geen vies filter in het spawater
 • Verontreinigingen kunnen niet meer terug in het spawater

De sterkste schelp

De binnenzijde van de spa is gemaakt van hoogwaardig en weerbestendig acrylaat. Deze zogenoemde spa schelpen worden vacuüm getrokken om een mal om de sterke, duurzame en naadloze vorm te creëren. Bijna alles in een spa kan worden gerepareerd of vervangen, behalve de schaal. Dat is de reden waarom onze schelpen sterk en duurzaam zijn. Ze zijn gemaakt van premium acryl, opgebouwd uit meerdere lagen Owens Corning Fiberglass en versterkt met een stalen hoekijzer om het buigen tot een minimum te beperken. Dit doorstaat de meest extreme omgevingen en temperatuurveranderingen. 

jets en harde schelp whirlpool

Jets voor een massage

Een primaire motivatie voor de aankoop van een whirlpool is vaak de hydrotherapie en specifieke massagefunctie. Whirlpools zijn perfect om verlichting te geven aan een pijnlijk en vermoeid lichaam. Warm water ontspant en maakt de spieren los, terwijl de lucht en waterstralen grote delen van uw lichaam behandelen. Er zijn de afgelopen jaren aanzienlijke verbeteringen aangebracht in het systeem om de massage-ervaringen naar een nog hogere dimensie te brengen. De speciale jets helpen u aan de optimale beleving van een whirlpool. Elke zitplaats in een Coast Spas whirlpool is met zorg ontworpen om een unieke massage-ervaring te bieden die zich op verschillende delen van het lichaam richt. Als je van stoel naar stoel gaat kun je de massage aanpassen om spanningsvelden en pijnpunten aan te pakken. Verdeeld over iedere plaats krijg je een volledige lichaamsmassage van net tot voeten. 

Smart Spa om uw Coast Spas naar wens te maken

ControlMySpa Coast Spa heeft en aantal slimme functies die de mogelijkheid bieden uw spa-ervaring naar wens aan te passen, to monitoren en in te stellen. Via de app ControlMySpa heeft u de mogelijkheid uw spa op afstand in te stellen. U kunt naar wens de verlichting, temperatuur, filterschema's aanpassen en instellen. U kan pushberichten ontvangen en de status van de spa volgen.

Chromazone: Met het nieuwe Chromazone -systeem van Coast Spas wordt chromotherapie tot en nieuw level gebracht. Pas uw verlichting aan en kies acht standaardkleuren uit en miljoenenpalet. U kunt niet alien uw standaardkleuren aanpassen, u kunt individuele kleuren toewijzen aan de verschillende zones in uw spa.
Coast Status: Met Coast status kunt u altijd controleren wanner uw spa klaar is voor gebruik. Het statuslampje geeft aan wanner de spa gereed is.

Een whirlpool volledig naar uw wensen

Hierboven heeft u een gedeelte van de opties kunnen lezen, maar er zijn er nog meer. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw nieuwe Coast Spa verwerken in een maatwerk vlonder. In onze eigen fabriek staan de timmermannen klaar uw vlonder op maat te produceren. VSB Wellness levert niet alleen whirlpools, maar is de totaalleverancier van grote en kleine wellness- en interieurprojecten. Zo kunt u bij ons terecht voor zwembaden, sauna`s, infraroodcabines, stoomcabines & interieur.

Audio van de Coast Spas

Coast Spas is de eerste in de whirlpool industrie geweest die een stereo in een spa installeerde. Inmiddels zijn ze decennia verder waarin ze de combinatie van een whirlpool met audio hebben geperfectioneerd. Beweegbare Flushmount luidsprekers verfraaid met levendige led-kleuren, een waterdicht docking station om muziek mee af te spelen. Of kiest u ervoor uw Xtreme subwoofer aan te sturen met bluetooth? Het kan allemaal. Informeer naar de huidige mogelijkheden.

Omkasting

We beschikken over een uitgebreid keuzepakket aan omkastingen. Kies tussen onze A-Klasse Canadees Ceder ombouw, duurzame Coast Guard ombouw of de Exclusieve Natuurlijke Leisteen ombouw. Ze zijn allemaal te combineren met verlichtte hoekpanelen. Deze zijn niet alleen fraai, maar het zijn ook nog de meest veerkrachtige hoeken. Alle materialen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en geselecteerd om de uitstraling van de spa nog jaren te behouden. 

Desinfectie

De whirlpool filtert het water. Echter, het weefsel in de filter is beperkt om stof op te vangen vanaf 3 micron. Om microscopische organismes te verwijderen is een ozonator nodig. De O3One Advanced Ozonator produceert bovengemiddeld veel energiek zuurstof (ook wel ozone). Deze ozonator is te combineren met de Crystal Clear Purification Chamber. Dit systeem geeft de ozone langer de tijd om door te dringen in organische materialen voordat het wordt omgezet in zuurstof. Dit maakt het ozone systeem stukken efficiënter. Een verdere upgrade is de combinatie van de ozonator met een UV lamp. Voorheen werd dit systeem enkel gebruikt om drinkwater te zuiveren maar nu gebruiken we het proces om uw spa water te reinigen.

Isolatie

Om het energieverbruik van uw spa te minimaliseren dient de warmte maximaal behouden te worden. Dit doen we o.a. door een laag schuim aan de binnenzijde van de schelp. Kiest u voor de Foam Core optie, dan is enkel het eerste gedeelte gevuld met schuim. Dit schuim is zo stevig dat het de leidingen op hun plek houdt. Wilt u de optimale isolatie? Kies dan voor de Full Foam optie. Dit is 100% de beste optie om warmte te behouden, dus energie en kosten te besparen.

Cover

Wanneer u de spa niet gebruikt wilt u natuurlijk zoveel mogelijk warmte behouden en vuil van buitenaf uit het water houden. Daarom wordt bij iedere spa een dikke cover geleverd. Deze is altijd precies op maat van het type bad waarop uw keuze gevallen is. Standaard wordt de cover geleverd in grijs of bruin, optioneel in andere kleuren.

coast spas whirlpool

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven