• Ontspannen in uw eigen Coast Spas whirlpool bad

 • Gun uzelf de luxe die u verdient

 • Deel uw Coast Spas met vrienden

 • De mogelijkheden zijn eindeloos

Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000

Coast Spas whirlpoolbad bij VSBWellness

VSB Wellness heeft Coast Spas whirlpool baden die passen bij elke levensstijl en budget. Een whirlpool bad is zorgvuldig met de hand vervaardigd met behulp van hoogwaardige componenten en zijn leverbaar met de nieuwste functies en innovaties. Ons assortiment bevat whirlpool baden die passen bij elke levensstijl en budget. De whirlpool baden zijn zorgvuldig met de hand vervaardigd met behulp van hoogwaardige componenten en leverbaar met de nieuwste functies en innovaties.

Snelmenu Coast Spas whirlpoolbad

Klik op onderstaande Coast Spas serie voor meer informatie

coast spa traditionalcoast spa curve

coast spa infinitycoast spa swim

Brochure Coast Spa

Download brochure

Vul onderstaand formulier in om toegang te krijgen tot onze Coast Spa 2020 brochure

Wat is een Coast Spas whirlpool bad?

Een Coast spas whirlpool bad is simpel gezegd een verwarmd, vaak meerpersoons zitbubbelbad van het merk Coast Spas. Deze whirlpool baden zijn ook wel bekend onder de naam spa, hottub of jacuzzi. VSB Wellness verkoopt whirlpool baden van het merk Coast Spas, aangezien deze aan onze wensen voldoen. Coast Spas whirlpool baden hebben namelijk het ISO:9001:2015 certificatie, deze certificatie is de hoogste internationale erkende kwaliteitsstandaard voor fabrikanten. Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle whirlpool baden? Dan adviseren wij u graag vrijblijvend. Wilt u accent leggen op de meest stijlvolle oplossing, op een creatieve variant, of op een superieure techniek? Met onze Coast Spas whirlpool baden hebben wij een oplossing die volledig is afgestemd op úw vraag.

Wat zijn de voordelen van een Coast Spas whirlpool bad?

voordelen coast spas whirlpoolHet voordeel van een Coast spas whirlpool bad ten opzichte van een zwembad is dat een Coast Spas whirlpool bad veel minder onderhoud nodig heeft en het gehele jaar door te gebruiken is. Ook in de winter is het puur genieten. Onze luxe Coast spas whirlpool baden zijn van alle gemakken voorzien en uitgebreid met veel opties zodat u deze helemaal naar wens kunt instellen. De Coast spas whirlpool baden zijn onder andere:

  • Het hele jaar door heerlijk en ontspannend, ook ’s winters;
  • Werkt stress verminderd en bevordert het slapen;
  • Bestrijdt spier- en gewrichtspijn;
  • Verbeterd de bloedcirculatie/ spijsvertering en bevordert gewichtsverlies;
  • Vermindert uw hoofdpijn en verbetert uw slaap en stemming;
  • Is bij VSB Wellness zeer betaalbaar.

Coast Spas whirlpool bad in de tuin

Een Coast spas whirlpool bad kopen voor in de tuin is de perfecte manier om heerlijk te ontspannen na een lange werkdag of wanneer u in het weekend even een paar uurtjes wil relaxen. Lekker onderuit liggen en genieten van het warme water. Met een lekker drankje erbij is dit een perfecte manier van quality time voor u alleen of met meerdere personen.

Wat kost een Coast Spas whirlpool bad aan stroom?

Het verbruik van een Coast Spas whirlpool bad is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren, zoals het seizoen, de mate van isolatie en de gebruiksfrequentie. Er is natuurlijk energie nodig om het water te kunnen verwarmen. Over het algemeen geldt dat om één liter water met één graad Celsius te kunnen verwarmen, er 1,16 Watt nodig is. Of het Coast Spas whirlpool bad nu open of dicht is, het water zal altijd afkoelen. Daarnaast is de afkoeling van het water in de winter natuurlijk groter dan in de zomer. Gemiddeld koelt het water in de whirlpool bad zo’n 3,8 graden Celsius per dag af. Met deze gegevens zou u dus uit kunnen rekenen hoeveel stroom uw Coast Spas whirlpool verbruikt. Als we uitgaan van een gemiddelde inhoud van 1500 liter, is het verbruik van uw Coast Spas whirlpool ongeveer 1 euro 50 per dag. Het verbruik van uw Coast Spas whirlpool op jaarbasis komt dan ongeveer neer op 550 euro. Heeft u een Coast Spas whirlpool op het oog dan kunnen wij specifiek voor dit model berekenen wat de kosten per jaar zijn. 

Coast Spas Whirlpoolbad handleidingen

Bekijk hieronder de handleidingen van een Coast Spas whirlpoolbad.

 

Wilt u meer informatie over een Coast Spas Whirlpool bad kopen?
Vul het onderstaande formulier in of neem direct met ons contact op en wij helpen u graag verder.

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 
 • Diverse modellen en oplossingen

  Altijd een Coast Spas whirlpool bad die bij u past

  VSB Wellness levert diverse modellen whirlpool baden met de meest uiteenlopende specificaties, geeft advies en komt met whirlpool bad oplossingen die volledig zijn afgestemd op úw vraag.

 • Compleet naar wens

  Ontwerp op maat

  VSB Wellness is productontwikkelaar van inbouw spa's op maat en biedt u, met maatwerk en standaardoplossingen, een enorme keuze in opbouw- en inbouwmodellen. Wij denken met u mee en verzorgen het gehele traject van advies tot plaatsing van het whirlpool bad.

 • Aangeraden door doctoren

  Verlichting van Spierziekten

  Hydrotherapie wordt door veel doctoren aangeraden als behandeling bij (chronische) ziekten als artritis en reuma. 10-15 minuten per dag in een whirlpool bad met een watertemperatuur tussen de 36 en 40 graden verminderen klachten aanzienlijk.

 • Pure verwennerij

  Ontspanning gewoon thuis

  Met een Coast Spas whirlpool bad haalt u pure verwennerij  in huis. Niet alleen voor wat betreft de vele plezierige uurtjes die u erin zult doorbrengen, maar zeker ook vanwege de positieve effecten.

 • Heerlijk na het sporten

  Pure ontspanning

  U zult merken dat een regelmatig bezoek aan het whirlpool bad u zowel fysiek als mentaal ontspant. Zeker wanneer u de instelling heeft gevonden die uw het meest prettig vindt. Laat u zich door onze adviseurs uitgebreid informeren betreffende de verschillende modellen en mogelijkheden.

 • Whirlpools voor iedere prijsklasse

  De echte 'Jacuzzi'

  Een Jacuzzi  is naast een merknaam inmiddels ook een verzamelterm geworden voor whirlpools van alle prijsklasse. Naast Coast Spas baden levert VSB Wellness ook de echte "Jacuzzi".

 • Totaalleverancier spabaden

  Ook voor onderhoud en service

  Het is aan te bevelen om de Coast Spa om de paar jaar van onderhoud te voorzien. Net als bijvoorbeeld een auto bevat het bad onderdelen die door gebruik kunnen slijten. Door een regulier onderhoud kunnen grote kosten worden voorkomen.

 • Meer dan 35 jaar ervaring

  Brede range whirlpool baden

  Met meer dan 35 jaar ervaring in de wellness branche kunnen we u een zeer breed scala aan whirlpool baden aanbieden. Bij VSB Wellness kunt u niet alleen de afmetingen en de vorm van uw whirlpool kiezen, maar ook het materiaal van de omkasting en de kleur van de schelp.

 • Proefzitten & Korting

  Showroommodel kopen?

  We hebben altijd verschillende spa`s in onze showroom te Diessen (NL) staan. Hierop kunnen wij u een gereduceerde prijs aanbieden. Daarnaast kunt u komen proefzitten zodat u precies het juiste model voor uw lichaam en wensen kiest.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven