Moods & Woods

Moods & Woods

Moods & Woods Infrarood

Moods en woods

Infraroodcabine met uw eigen design: Moods & Woods® Het is een nieuwe trend: een individueel design op uw infrarood sauna thuis. Moods & Woods® is een uitermate aantrekkelijke maatwerkformule op het gebied van infraroodcabines. Maatwerk, omdat het gaat om individueel design: iedere infraroodcabine krijgt precies díe persoonlijke touch die de klant wenst. Een nieuw concept op het gebied van wellness, ontwikkeld en bedacht door VSB Wellness die met deze verrassende productlijn de trend zet. Moods&Woods® infrarood sauna: eyecatcher in uw interieur

Persoonlijk design

Met Moods&Woods® geeft u een persoonlijke touch aan uw wellnessbeleving. U kunt de uitstraling van de infraroodcabine geheel laten aansluiten bij uw persoonlijke smaak en deze integreren in uw interieur. Dat kan op subtiele, verfijnde wijze of naar wens juist heel opvallend. De infraroodcabines zijn ook in iedere gewenste huisstijl te creëren. Van uni of ton-sur-ton tot smaakvol houtdecor tot speels dessin. Uw smaak is maatgevend. U kiest een print, kleur of decor voor de panelen, voor de hoeken en voor de accentstrips. Uw creatie als eyecatcher in uw interieur.

Hoge kwaliteit in techniek

De Moods & Woods® infraroodcabines gebruiken de hoogste kwaliteit techniek. U kunt kiezen voor de kortgolf infrarood of de langegolf infrarood. Wij raden de korte golf cabine aan als u optimaal van de voordelen van infrarood wilt genieten, zeker als u problemen heeft met uw gewrichten en spieren. Deze worden verwarmd met Philips Vitae infraroodstralers. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden! Met recht durft VSB Wellness te stellen dat ons aanbod in infrarood en met name de Moods & Woods formule uniek is.

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 
Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven