• Speciaal zwembad bouwen

 • Ontspanning in een zwembad op maat

 • Binnen en buiten zwembad laten bouwen

 • Voor uw welzijn !

Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000

Zwembad bouwen

Droomt u van uw eigen zwembad bouwen? VSB Wellness is de specialist in maatwerk wellness- en interieuroplossingen waaronder zwembaden. Wij hebben al bij honderden tevreden particuliere en zakelijke klanten prachtige binnenzwembaden of buitenzwembaden gerealiseerd. Benieuwd naar de eindresultaten? Bekijk dan onze referentiepagina en klik op Zwembad. Het grote voordeel van het bouwen van een zwembad samen met VSB Wellness is dat wij uw zwembad in verschillende vormen kunnen aanleggen. Heeft u bijvoorbeeld liever een rond zwembad of met een ingebouwde romaanse trap? Of misschien zelfs wel een whirlpool? Laat ons uw wensen weten en we gaan voor u aan de slag. Kom vrijblijvend in contact met onze professionals door links het contactformulier in te vullen.

Snelmenu zwembad bouwen

Hoe bouwen wij een zwembad?

Een zwembad bouwen vergt een goed geplande voorbereiding, want er komen veel zaken bij kijken waar u wellicht geen rekening mee houdt. Om u in dit gehele proces te ondersteunen hebben wij ervaren architecten in dienst die het volledige ontwerp en proces graag voor u uitwerken. Daarna gaan de werkvoorbereiders voor u aan de slag om voor u het gehele proces in kaart te brengen. VSB Wellness stelt de hoogste kwaliteitsnormen aan het werk en de toegepaste producten wij zodat wij u gegarandeerd het gewenste maatwerk afleveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Zwembad bouwen

Wat kost een zwembad bouwen?

Een definitief antwoord op deze vraag kunnen wij u pas geven op het moment dat wij weten wat voor zwembad u wilt bouwen. De mogelijkheden van een zwembad bouwen zijn daarin eindeloos. Het leuke van dit ontwerpproces is dat u precies kunt aangeven hoe u het zich voorziet en dan kunnen wij het voor u uitwerken. Uiteraard staan onze vakmensen u bij in het proces en helpen zij graag met het design. Een groot en luxe zwembad bouwen kost zoals u misschien al verwacht meer dan een klein en eenvoudig zwembad. Maar het is niet zo dat een 2 keer zo groot zwembad ook automatisch 2 keer zo duur is. De gewenste uitvoering en aanvullende mogelijkheden hebben een grotere invloed op de totaalprijs. Maak uw wensen kenbaar bij onze adviseurs en zij kunnen u zeer eenvoudig een indicatie van de prijs geven.

Zwembad bouwen

Hoe lang duurt een zwembad bouwen?

Een zwembad bouwen kan heel snel gaan. Maar dit hangt natuurlijk geheel af van de grote van het zwembad en wat voor luxe onderdelen in het zwembad gebouwd moeten worden. Maar er kan gezegd worden dat de meeste zwembaden binnen 30 dagen gebouwd zijn. Voor het bouwen van een zwembad is sinds het nieuwe bouwbesluit geen bouwvergunning meer nodig om een zwembad te bouwen in uw tuin.

Voor en nadelen van een eigen buitenzwembad

 • + Het water warmt makkelijk op door zonnewarmte ( minder energieverbruik );
 • + Een buitenzwembad bouwen is gemakkelijker dan een binnenzwembad bouwen;
 • + Ruime keuze modellen en types ( opbouw / inbouw );
 • + Terug afbreekbaar na gebruik;
 • - Meer onderhoud dan een binnenzwembad ( groene aanslag / algen / bladeren );
 • - Permanent bouwwerk ( inbouw );
 • - Vaste kosten verwarming door energieverbruik;
 • - Plaatsing afdekking nodig ( winter & zomer ).

Zwembad meubilair naar eigen wens

Het is belangrijk dat een gebouwd zwembad goed wordt geplaatst. Wat dacht u bijvoorbeeld van de kwaliteit van pompen en filters om goede waterkwaliteit te garanderen? Daarom gebruiken wij alleen systemen die door en door getest zijn. Wat nog meer belangrijk is en zorgvuldig gemonteerd dient te worden, is de afwerking van de verlichting, de folie en zwembadranden. Onze vakmensen staan u uiteraard bij in het aanleggen, service en onderhoud van uw gebouwde zwembad. VSB Wellness is uw partner voor uw totale wellness oplossing. Op het moment dat uw zwembad helemaal goed is ingericht, kunnen we gaan denken aan de aankleding rondom uw zwembad. Ook voor zwembad meubilair kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment in VONDOM meubilair. VONDOM is een futuristisch en innovatief merk dat werkt met wereldberoemde topontwerpers die kwaliteit en design verenigen tot een bijzonder product, zonder daarbij concessies te doen aan het zit/lig comfort. Bent u benieuwd? Informeer dan naar de mogelijkheden. Zwembad bouwen begint bij VSB Wellness. Tot slot staan wij ook voor u klaar in het onderhoud van uw zwembad. 

Zwembad bouwen

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 
Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
 • Alle vormen en maten

  Binnen zwembad bouwen

  VSB Wellness bouwt naast buitenbaden ook binnenbaden aan in alle mogelijke, maten, ontwerpen en stijlen.

 • Zwemmen wanneer u wenst

  Binnen zwembad bouwen

  Wanneer u de keuze maakt voor een binnenbad kiest u voor een constante zwembeleving. U bent niet afhankelijk van weer, uur en tijd. U kan dus op ieder gewenst moment gebruik maken van uw zwembad voor een verfrissende duik of training ter aanvulling van uw fitnessprogramma.

 • Proffesionals

  Binnen zwembad bouwen

  Een zwembad bouwen vergt een goede voorbereiding. Ons team van medewerkers bestaat uit personen met jarenlange ervaring op het gebied van zwembaden en voelen zich verantwoordelijk voor het eindresultaat. Een zwembad kopen is bij VSB Wellness dan ook in goede handen.

 • Ontspannen

  Buiten zwembad bouwen

  Genieten van ontspannen lichaamsbeweging in een zwembad op maat is een heerlijke aanvulling op uw wellnessfaciliteiten.

   

 • Zoals u wenst!

  Buiten zwembad bouwen

  Het voordeel van een bouwkundig zwembad is dat het zwembad precies in de door u opgegeven maten gemaakt kan worden. Dus de lengte, breedte, diepte en het wel of niet meemetselen van bv. een trap of geronde hoeken bepaalt u helemaal zelf.

 • Alles is mogelijk

  Buiten zwembad bouwen

  Wilt u een rond of rechthoekig zwembad, of een combinatie daarvan? Met betegeling, een mozaïeken vloer of whirlpool ingebouwd? Laat ons uw wensen weten! Een zwembad aanleggen vergt een goede voorbereiding. Onze architect ontwerpt graag uw ideale zwembad, voor binnen of buiten.

 • Energiekosten

  Verbruik

  Voor de berekening van de energiekosten bestaat helaas geen eenvoudige formule. Dit is compleet afhankelijk van de grote, de ligging, de materialen en het type producten waarmee u uw zwembad zuiver of warm houdt. 

 • Verwarm uw zwembad

  Diverse mogelijkheden

  Er zijn diverse mogelijkheden om uw zwembad te verwarmen. Zodat u heerlijk kunt zwemmen in een aangenaam verwarmd bad. Ieder moment klaar voor gebruik.

   

 • Modern zwembadmeubilair

  Vondom

  VSB Wellness is dealer van exclusief Vondom meubilair VONDOM is een jong en dynamisch merk uit Valencia dat vooruitstrevende, futuristische en moderne ontwerpen op de markt brengt. Ze richten zich vooral op moderne en strakke interieurs en exterieurs.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven