Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

De benodigde voorzieningen voor de installatie van uw infrarood?

VSB Direct Heat® infrarood:

De cabine is uitgerust met een besturingsunit en heeft een voedingskabel van 3 meter. Het geabsorbeerde vermogen is maximaal 3,6 kW. De voedingskabel met stekker wordt aangesloten op een (geaarde) wandcontactdoos geschikt voor een spanning van tenminste 230 Volt en een stroom van 16 A (karakteristiek, traag, aparte groep) welke door u verzorgd dient te worden. Het wandcontactdoos kunt u het beste op ongeveer 20 cm boven de sauna op de wand plaatsen

Hoe infraroodcabine onderhouden?

De sauna of infraroodcabine dient regelmatig te worden gereinigd. Uiteraard kan VSB Wellness dit ook voor u doen, informeer naar de mogelijkheden. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen. Voor het reinigen van de cabines draagt VSB Wellness speciale reinigingsmiddelen (Alivida reiniger, paraffine olie en desinfecteer) in het assortiment. Uiteraard kunnen onze monteurs dit ook voor u doen.

Welke onderhoudsmiddelen nodig?

Onderhoud is een gezonde must in wellness-land. Daarom vindt u bij uw VSB-adviseur onderhoudsmiddelen zoals: sanitairreinigers, ontkalkers en desinfecterende reinigers, maar ook RVS-reinigers voor bijvoorbeeld sauna ovens.

Finishing touch: fijne accessoires voor uw comfort

Naast geuren, oliën en onderhoudsmiddelen is uw VSB Wellness hét aanspreekpunt voor onder meer badjassen, handdoeken en sfeerproducten. U hebt de keus uit een breed assortiment functionele accessoires en sfeermakers.

Alivida®

De producten van VSB Sauna zijn van een uitstekende kwaliteit; daarbij zijn de meeste geuren vervaardigd op basis van natuurlijke etherische oliën. VSB Wellness levert veel van zijn producten onder het geregistreerde merk Alivida® VSB Wellness ontwerpt en produceert wellnessproducten voor een grote groep bekende namen in de wellnesswereld zoals thermen, sportscholen, bekende vakantieparken en niet te vergeten voor de eigen dealers. Het is voor ons een uitdaging producten geheel naar wens van een klant te vervaardigen. VSB Wellness werkt dan ook samen met gevestigde leveranciers binnen de geur- en cosmeticabranche

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 
Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven